Pandhuan kanggo panyimpenan panganan darurat

beku panganan kaslametan garing

Ana kalane sampeyan kudu nginep sawetara wektu. Ing kahanan kasebut, sampeyan bakal kepéngin mangan karo sampeyan supaya bisa urip nalika iku adoh saka omah. Lumrahe, sampeyan ora bakal bisa nggawa pangan masak karo sampeyan lan iki ngendi pentinge nyimpen pangan …

beku panganan kaslametan garing Read More »