How long does freeze dried food last

How long does freeze dried food last

One of the key advantages of freeze-dried food is its shelf life. Freeze dried foods can last for years if not decades depending upon the freeze drying process, panyimpenan saka beku panganan garing lan jinis pangan. Thrive Life beku panganan garing bisa tahan saka 8 taun kabeh cara kanggo liwat 20 taun. Hubungi kita kanggo ngerti luwih lengkap babagan proses pangatusan beku lan entuk rincian liyane babagan suwene panganan garing beku. Sampeyan bakal kaget karo kualitas sayuran garing beku, lan beku woh-wohan garing kaya gedhang garing beku.

Kanthi proses pangatusan beku sing inovatif, kita mbusak meh kabeh banyu lan ngunci gizi, sing artine panganan Thrive bakal tetep seger kanggo wektu sing suwe! Urip beting beda-beda gumantung ing kahanan panyimpenan. Panganan Plate prasaja paling sethithik 6 sasi wiwit sampeyan nampa. Umume produk kaleng kita suwene setahun sawise mbukak lan 25 taun sadurunge mbukak-lan kita nindakake tanpa nambah pengawet!

suwene beku panganan garingKabeh cara pengawetan panganan duwe pro lan kontra. Proses pangatusan beku banget efektif kanggo nggawe panganan sing njaga nutrisi kanggo jangka panjang. Shelf life is important when you’re looking for preserved foods for regular daily use or stocking up on emergency supplies.

TERMINOLOGI SHELF LIFE
Sanajan umume produk garing beku duwe "urip sing dawa,” iku bisa ateges siji saka rong perkara. Kaping pisanan, "paling apik yen digunakake dening urip beting" nuduhake dawa wektu pangan nahan paling saka rasa asli lan Nutrition. Iki minangka tanggal sing kadhaptar ing umume produk ing toko. Biasane antarane sawetara minggu lan sawetara taun, gumantung ing prodhuk.

Ana uga "urip sing njaga urip,” sing nuduhake suwene wektu produk bakal urip tanpa bosok utawa ora bisa dipangan. Iki bisa ing ngendi wae saka sawetara taun nganti sawetara dekade. Iku kabeh gumantung ing proses pengawetan lan kahanan panyimpenan.

SYARAT PENYIMPANAN
Sawetara kondisi panyimpenan utama duweni pengaruh gedhe marang umur simpan panganan beku.

thrive life freeze drying process

Oksigen: Oksigen ing udhara bisa duwe efek negatif ing nutrisi, vitamin, roso, lan werna ing panganan. Uga bisa ningkatake pertumbuhan mikroorganisme kaya bakteri. Duwe segel kedap udara ing panganan ing panyimpenan iku kudu kanggo njaga urip beting.
Kelembapan: Kelembapan uga nggawe lingkungan sing migunani kanggo mikroorganisme, nyebabake rusak lan rusak panganan beku-pepe. Urip beting dipendhet sacara signifikan nalika panganan disimpen ing papan sing lembab.
cahya: Nalika panganan kena cahya, bisa ngrusak protein, vitamin, lan nutrisi ing jerone. Iki bisa kanthi cepet nyebabake owah-owahan warna lan rasa ora enak, dadi manawa kanggo nyimpen produk ing wilayah peteng.
Suhu: Suhu sing dhuwur nyebabake protèin rusak lan vitamin bakal rusak, mengaruhi werna, roso, lan ambune panganan sing diawetake. Nyimpen panganan ing lingkungan sing anget bakal cepet ngrusak umur rak.