Cepet cepet, Cepet cepet
Cepet cepet !

Cepet cepet

Cemilan iku pilihan saka macem-macem panganan beku-pepe ing kantong cilik sing ukuran sampurna kanggo cemilan, packing ing lunches, utawa kalebu ing kit darurat. Sampeyan bisa milih saka macem-macem becik cemilan sedhep lan isi kothak Snackies karo 5 varieties - nyampur lan cocog nanging sampeyan seneng.

Beku Panganan Kering

Kanthi mung mbusak kelembapan, kita entuk woh-wohan lan sayuran seger sing tetep seger nganti pirang-pirang wulan tanpa pengawet. Bisa stroberi seger?Ing.

Bebas dosa

Tuwuh lan ripened ing farm kulawarga, panganan kita njaga nutrisi lan rasa tanpa nambahake apa-apa - supaya apa sing sampeyan mangan resik, mentah lan nyata.

On The Go

Mangan persik sing jus bisa…kaco. tinimbang, mung mbukak tas, njupuk sawetara irisan, lan terus. Ora napkin dibutuhake.o.

Enak

Tau ngrasakake nanas sing anyar dipetik ing Costa Rica? Mbukak tas lan sampeyan bakal! Pangeringan beku ndadekake kedadeyan kasebut.