Замрзнете сушено овошје

Eat anywhere, anytime and at any occasion

Freeze dried fruits are washed, sliced, and ready to eat. Our freeze dry process gently removes moisture and locks in nutrients, so your food stays naturally preserved instead of decaying on the shelf.
HEALTHIER
Vitamins and nutrients are locked in, so your food stays fresh.
TASTIER
Flavorful berries, праски, and bell peppers as ripe as the day they were picked.
FRESHER
No mold or slimy mushrooms. Freeze dried food stays fresh without preservatives!
EASIER
No more washing, лупење, сечкање, thawing. the list goes on. Bye, bye prep time.
WASTELESSIER
Maybe we’ll coin that. No more letting your food (и $) go to waste.

Полн со хранливи материи

Нашето ветување Nutrilock осигурува дека нашите производи се што е можно поблиску до она што природата го замислила.

Тестирано

Бидејќи не само што квалитетот е наш врвен приоритет, туку и безбедноста на храната. Целата храна се тестира за биолошки пред да дојде во машината за замрзнување и потоа!

нашата храна ги одржува хранливоста и вкусот без да додаде ништо необично - така што она што го јадете е чисто

Eating a juicy peach can bemessy. нашата храна ги одржува хранливоста и вкусот без да додаде ништо необично - така што она што го јадете е чисто, нашата храна ги одржува хранливоста и вкусот без да додаде ништо необично - така што она што го јадете е чисто, нашата храна ги одржува хранливоста и вкусот без да додаде ништо необично - така што она што го јадете е чисто, нашата храна ги одржува хранливоста и вкусот без да додаде ништо необично - така што она што го јадете е чисто. нашата храна ги одржува хранливоста и вкусот без да додаде ништо необично - така што она што го јадете е чисто.

Посвеж од свежо

Вие нема да можете да ја разликувате разликата. Дали само го избравте? Или само зграпчувате грст од конзервата?