Проследете ги замрзнете сушено овошје и зеленчук

Thrive Life замрзнето сушено овошје

  • ЕДНА СОСТОЈКА: Сите наши плодови се САМО овошје!! Без конзерванси или ѓубре!
  • Без додаден шеќер: Никогаш не додаваме шеќер или сол во нашето овошје и зеленчук!
  • Нема отпад: Веќе измиени и сецкани за вас! НУЛА отпад! Плаќате само за она што го јадете!

Зошто Thrive замрзнување на сушената храна?

Одлична храна, долго 10-20 рок на траење година, хранлива, вкусна и секако – NUTRILOCK!!

Thrive Life Freeze сушен зеленчук

 
  • Полн со хранливи материи: Нашето ветување Nutrilock осигурува дека нашите производи се што е можно поблиску до она што природата го замислила.
  • Тестирано: Бидејќи не само што квалитетот е наш врвен приоритет, туку и безбедноста на храната. Целата храна се тестира за биолошки пред да дојде во машината за замрзнување и потоа!
  • Посвеж од свежо: Вие нема да можете да ја разликувате разликата. Дали само го избравте? Или само зграпчувате грст од конзервата?

Нови пијалоци RUVI од THRIVE

Овошје и зеленчук Ништо друго.Научи повеќе

Руви-замрзнување-сушено овошје-здраво

Просперирај го животот го олесни (и повкусно) за да го добиете вашето овошје и зеленчук со нашите замрзнати сушени прав. Руви е цело овошје и зеленчук, вклучувајќи ги сите тие здрави влакна и ништо друго, избрани во нивната врвна исхрана и замрзнати сушени за да ги заклучат тие хранливи материи и целиот тој вкус!