Просперитетен живот Упатете се на пријател

Редовна бенефит упатете се на пријател - Дај 15%, Добијте 10%

Подарете ги вашите пријатели 15% исклучување на малопродажбата кога нарачуваат преку услугата за месечна испорака Заработете 10% во Thrive Credit за секоја прва нарачка на упатување.

Заработете Thrive Credit по своја прва нарачка! Со нашата Double Dip промоција, вашата прва нарачка се брои за вашиот сопствен кредит ако некој од вашите реферали постави нарачка внатре
90 денови од вашето купување.

3 Начини за упатување на вашите пријатели

Кога ќе се постави нова нарачка од клиент со помош на вашата врска за Препорачај пријател, добивате 10% од нивната продажба во кредит на Thrive Life штом ќе се испрати нарачката (30% еднократна понуда во февруари 2023).  Пристапете до вашата врска на вашата сметка на Thrive Life и споделете на три лесни начини за да ја поврзете вашата заедница со нашата храна!

Пристапете до вашата врска за Препорачај пријател

Новите клиенти мора да купуваат под вашата референтна врска за да добиете кредит.
  1. Најавете се на вашата сметка[Вметнете ја врската за консултант овде]
  2.  Од страницата Сметка, изберете „Препорачај пријател” на левиот панел
  3. Копирајте го вашиот „Препорачај пријател” поврзете и испратете го на вашите пријатели! 
Ве молиме контактирајте со вашиот консултант за какви било дополнителни прашања.