Politica de Confidențialitate

THRIVE Freeze Termenii de confidențialitate

Ne angajăm să ne protejăm oaspeții și să oferim un mediu sigur și sănătos pentru toată lumea. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate și termenii de utilizare pentru acest site web și informațiile furnizate în acesta. Nu ezitați să contactați echipa noastră corporativă dacă aveți întrebări.

Politica de Confidențialitate

THRIVE Freeze ("ne", "noi", sau „nostru”) operează thrivefreeze.com site-ul web și aplicația mobilă (denumit în continuare „Serviciul”).

Această pagină vă informează despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea datelor cu caracter personal atunci când utilizați Serviciul nostru și opțiunile pe care le-ați asociat cu acele date.

Utilizăm datele dumneavoastră pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Cu excepția cazului în care este definit altfel în această Politică de confidențialitate, termenii utilizați în această Politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre.

Definiții

  • Serviciu Serviciu înseamnă thrivefreeze.com site-ul web .
  • Date personale Date personale înseamnă date despre o persoană în viață care poate fi identificată din acele date (sau din acele și alte informații aflate în posesia noastră sau care ar putea intra în posesia noastră).
  • Date de utilizare Datele de utilizare sunt date colectate automat fie generate de utilizarea Serviciului, fie din infrastructura Serviciului în sine (de exemplu, durata vizitei unei pagini).
  • Cookie-uri Cookie-urile sunt fișiere mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră (computer sau dispozitiv mobil).
  • Controlor de date Operator de date înseamnă persoana fizică sau juridică care (fie singur, fie în comun sau în comun cu alte persoane) determină scopurile și modul în care sunt informațiile personale, sau urmează să fie, procesate. În scopul acestei Politici de confidențialitate, suntem un operator de date al datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • Procesori de date (sau Furnizorii de servicii) Procesor de date (sau Furnizor de servicii) înseamnă orice persoană fizică sau juridică care prelucrează datele în numele operatorului de date. Putem folosi serviciile diferiților Furnizori de servicii pentru a vă prelucra datele mai eficient..
  • Subiectul datelor (sau Utilizator) Persoana vizată este orice persoană în viață care utilizează Serviciul nostru și este subiectul Datelor cu caracter personal.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Colectăm mai multe tipuri diferite de informații în diverse scopuri pentru a vă oferi și îmbunătăți Serviciul nostru.

Tipuri de date colectate

Date personale

În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau a vă identifica ("Date personale"). Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:

  • Adresa de email
  • Primul nume si ultimul nume
  • Numar de telefon
  • Abordare, Stat, Provincie, Zip / Cod Poștal, Oraș
  • Cookie-uri și date de utilizare

Putem folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă contacta prin buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații care ar putea fi de interes pentru dvs. Puteți renunța la primirea oricăruia, sau toate, a acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau instrucțiunile furnizate în orice e-mail pe care îl trimitem sau contactându-ne.

Date de utilizare

De asemenea, putem colecta informații pe care browserul dumneavoastră le trimite ori de câte ori vizitați Serviciul nostru sau când accesați Serviciul prin sau printr-un dispozitiv mobil („Date de utilizare”).

Aceste Date de utilizare pot include informații precum adresa de protocol de Internet a computerului dumneavoastră (de exemplu. adresa IP), tip de browser, versiunea browserului, paginile Serviciului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dumneavoastră, timpul petrecut pe acele pagini, identificatori unici de dispozitiv și alte date de diagnosticare.

Când accesați Serviciul cu un dispozitiv mobil, aceste Date de utilizare pot include informații precum tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizați, ID-ul unic al dispozitivului dvs. mobil, adresa IP a dispozitivului dvs. mobil, sistemul dvs. de operare mobil, tipul de browser de internet mobil pe care îl utilizați, identificatori unici de dispozitiv și alte date de diagnosticare.

Date despre locație

Putem folosi și stoca informații despre locația dvs. dacă ne dați permisiunea de a face acest lucru („Date despre locație”). Folosim aceste date pentru a oferi caracteristici ale Serviciului nostru, pentru a îmbunătăți și personaliza Serviciul nostru.

Puteți activa sau dezactiva serviciile de localizare atunci când utilizați Serviciul nostru în orice moment prin intermediul setărilor dispozitivului.

Urmărire & Date cookie

Folosim cookie-uri și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea pe Serviciul nostru și deținem anumite informații.

Cookie-urile sunt fișiere cu o cantitate mică de date care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile sunt trimise browserului dvs. de pe un site web și stocate pe dispozitivul dvs. Sunt utilizate și alte tehnologii de urmărire, cum ar fi balize, etichete și scripturi pentru a colecta și urmări informații și pentru a îmbunătăți și analiza Serviciul nostru.

Puteți solicita browserului dumneavoastră să refuze toate cookie-urile sau să indice când este trimis un cookie. in orice caz, dacă nu acceptați cookie-uri, este posibil să nu puteți utiliza unele părți ale Serviciului nostru.

Exemple de cookie-uri pe care le folosim:

  • Cookie-uri de sesiune. Folosim module cookie de sesiune pentru a opera serviciul nostru.
  • Cookie-uri de preferință. Folosim module cookie de preferințe pentru a vă aminti preferințele și diferitele setări.
  • Cookie-uri de securitate. Folosim cookie-uri de securitate în scopuri de securitate.

Utilizarea Datelor

THRIVE Freeze utilizează datele colectate în diverse scopuri:

  • Pentru a furniza și menține Serviciul nostru
  • Pentru a vă informa cu privire la modificările aduse Serviciului nostru
  • Pentru a vă permite să participați la funcțiile interactive ale Serviciului nostru atunci când alegeți să faceți acest lucru
  • Pentru a oferi suport clienților
  • Pentru a colecta analize sau informații valoroase, astfel încât să ne putem îmbunătăți Serviciul
  • Pentru a monitoriza utilizarea Serviciului nostru
  • A detecta, prevenirea și abordarea problemelor tehnice
  • Pentru a vă oferi noutăți, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim și care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat deja sau despre care v-ați întrebat, cu excepția cazului în care ați ales să nu primiți astfel de informații

Temei juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR)

Dacă sunteți din Spațiul Economic European (SEE), THRIVE Freeze Baza legală pentru colectarea și utilizarea informațiilor personale descrise în această Politică de confidențialitate depinde de datele personale pe care le colectăm și de contextul specific în care le colectăm.

THRIVE Freeze poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece:

  • Trebuie să îndeplinim un contract cu dvs
  • Ne-ați dat permisiunea să facem acest lucru
  • Prelucrarea este în interesul nostru legitim și nu este anulată de drepturile dumneavoastră
  • În scopul procesării plăților
  • Pentru a respecta legea

Păstrarea Datelor

THRIVE Freeze va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în măsura în care este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale (de exemplu, dacă ni se cere să păstrăm datele dumneavoastră pentru a respecta legile aplicabile), rezolva litigiile și pune în aplicare acordurile și politicile noastre legale.

THRIVE Freeze va păstra și Datele de utilizare în scopuri de analiză internă. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt folosite pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru, sau suntem obligați legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi.

Transferul de date

Informatia ta, inclusiv Datele personale, pot fi transferate și menținute pe computere situate în afara statului dvs, provincie, țara sau altă jurisdicție guvernamentală în care legile privind protecția datelor pot diferi de cele din jurisdicția dumneavoastră.

Dacă vă aflați în afara Statelor Unite și alegeți să ne furnizați informații, Vă rugăm să rețineți că transferăm datele, inclusiv Datele personale, în Statele Unite și procesează-l acolo.

Consimțământul dumneavoastră cu privire la această Politică de confidențialitate, urmat de transmiterea de către dumneavoastră a unor astfel de informații, reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la acest transfer.

THRIVE Freeze will take all the steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organisation or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, THRIVE Freeze may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (de exemplu. a court or a government agency).

Legal Requirements

THRIVE Freeze may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation
  • Pentru a proteja și a apăra drepturile sau proprietatea THRIVE Freeze
  • Pentru a preveni sau a investiga posibile abateri în legătură cu Serviciul
  • Pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor Serviciului sau a publicului
  • Pentru a proteja împotriva răspunderii legale

Securitatea Datelor

Securitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi, dar nu uitați că nicio metodă de transmitere prin Internet sau nicio metodă de stocare electronică nu este 100% sigur. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absolută.

Politica noastră privind semnalele „Nu urmăriți” conform Actului de protecție online din California (CalOPPA)

Nu acceptăm Do Not Track („DNT”). Do Not Track is a preference you can set in your web browser to inform websites that you do not want to be tracked.

You can enable or disable Do Not Track by visiting the Preferences or Settings page of your web browser.

Your Data Protection Rights under the General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (SEE), you have certain data protection rights. THRIVE Freeze aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete or limit the use of your Personal Data.

If you wish to be informed about what Personal Data we hold about you and if you want it to be removed from our systems, please contact us.

In certain circumstances, you have the following data protection rights:

  • The right to access, update or delete the information we have on you. Ori de câte ori este posibil, poti accesa, actualizați sau solicitați ștergerea datelor dvs. personale direct în secțiunea de setări a contului. Dacă nu puteți efectua singur aceste acțiuni, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta.
  • Dreptul de rectificare. Aveți dreptul ca informațiile dumneavoastră să fie rectificate dacă acele informații sunt inexacte sau incomplete.
  • Dreptul de a obiecta. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • Dreptul de restricție. Aveți dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul să vi se furnizeze o copie a informațiilor pe care le avem despre dvs. într-o formă structurată, format citibil de mașină și utilizat în mod obișnuit.
  • Dreptul de a retrage consimțământul. You also have the right to withdraw your consent at any time where THRIVE Freeze relied on your consent to process your personal information.

Please note that we may ask you to verify your identity before responding to such requests.

You have the right to complain to a Data Protection Authority about our collection and use of your Personal Data. For more information, please contact your local data protection authority in the European Economic Area (SEE).

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service (“Service Providers”), provide the Service on our behalf, perform Service-related services or assist us in analysing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Analytics

We may use third-party Service Providers to monitor and analyse the use of our Service.

  • Google Analytics Google Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualise and personalise the ads of its own advertising network.For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioral Remarketing

THRIVE Freeze uses remarketing services to advertise on third party websites to you after you visited our Service. We and our third-party vendors use cookies to inform, optimise and serve ads based on your past visits to our Service.

Links to Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click a third party link, you will be directed to that third party’s site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Children’s Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 (“Children”).

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Child has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Changes to This Privacy Policy

Putem actualiza Politica noastră de confidențialitate din când în când. Vă vom anunța cu privire la orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța prin e-mail și/sau printr-o notificare vizibilă despre Serviciul nostru, înainte ca modificarea să devină efectivă și actualizați „data intrării în vigoare” din partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

Sunteți sfătuit să revizuiți periodic această Politică de confidențialitate pentru orice modificări. Modificările aduse acestei Politici de confidențialitate sunt efective atunci când sunt postate pe această pagină.