Now is the Best Time to Become a

Thrive Life Consultant!

Lower start kit cost
Amazing Bonuses
More free products

Pse të bëhet një lulëzojnë Konsulenti Life?

fitimet e Madhe

ju mund të bëni para online / offline dhe të ofrojë mundësi më të mira për familjen tuaj.

Make a difference

Të ndihmuar të tjerët të marrë dhe të qëndrojnë të shëndetshme, duke përfshirë edhe veten dhe familjen tuaj.

Work-life balance

significant flexibility – own your own future and work towards financial freedom.

A Simple, Meaningful Way to Make Money

It's something everyone wants: simple, clean food! Tell others and share your link. And if you want a high level of income, there's a plan for you.

Starter kits with tons of products. Great value. A no brainer!

Our starter kits give you a variety of products to try for yourself and to share with others.

Personal Plus

Fito një komision për blerjet e tua personale! Ndaje me miqte & familjen dhe fitoni komision edhe në ato blerje. Wayshtë mënyra më e lehtë për të filluar.
$ 100
Popullore

Ndërtues biznesi

Ky komplet është krijuar për t'ju ndihmuar të ndani produktet Thrive me të tjerët. Ai përfshin përbërës për të filluar dhe shtesa të atyre artikujve që mund të ndahen lehtë.
$ 220

Lulëzojnë Life Foods Fitimet Konsulent

Pozita e konsulentit në lulëzojnë Jeta është rezultat i shitjeve të ekipit tuaj dhe të tyre. Nëse ju punoni vështirë si një konsulent, avancimin e rangut tuaj është e natyrshme dhe e lehtë.

konsulentët Prosper Jeta paguhen mujore (Përveç bonuseve). Këtu është një listë të asaj që fiton një konsulent mesatare të jetesës. Vini re se kjo është e mundur vetëm nëse konsulentët punojnë vazhdimisht në kompaninë në baza javore.

Afati i fundit gjithashtu nuk është fikse. E gjitha varet nga puna e madhe e konsulentit. Kjo mund të ndryshojnë pak më lart ose pak më poshtë. Kjo listë është krijuar për të ju jap një ide të potencialit fituar të lulëzojnë Life. Ne kemi paketat mentor, administrator, dhe ekzekutiv, kornizë argjendi, ari ekzekutiv dhe paketë platinum.

këshilltar: Një mentor mesatare fiton $ 314 në muaj. Zakonisht kjo merr 2 në 4 muaj punë të vazhdueshme për të arritur këtë nivel.

Administrator: Një administrator mund të fitojnë rreth $ 797 në muaj. Ajo merr rreth 3 në 6 muaj për të marrë këtë notë.

ekzekutiv: Një ekzekutiv mund të fitojnë rreth $ 1,161 në muaj, mesatarisht. Dhe kjo merr rreth 5-10 muaj për të arritur këtë renditje.