Fruta dhe perime të thata në ngrirje të lulëzuar

Thrive Life Frutat e thata të ngrira

  • NJË PËRBËRËS: Të gjitha frutat tona janë VETËM fruta!! Pa konservues apo mbeturina!
  • Pa sheqer të shtuar: Ne kurrë nuk shtojmë sheqer apo kripë në frutat dhe perimet tona!
  • Nuk ka mbeturina: Tashmë i larë dhe i copëtuar për ju! ZERO mbeturina! Ju paguani vetëm për atë që hani!

Pse lulëzoni ushqimet e thata në ngrirje?

Ushqim i madh, gjatë 10-20 jetëgjatësia e vitit, ushqyese, e shijshme dhe sigurisht – NUTRILOCK!!

Thrive Life Perime të thata në ngrirje

 
  • Plot me lëndë ushqyese: Premtimi ynë Nutrilock siguron që prodhimet tona të jenë sa më afër asaj që natyra synonte.
  • I testuar: Sepse jo vetëm cilësia është prioriteti ynë kryesor, por edhe siguria ushqimore. I gjithë ushqimi testohet për biologjik përpara se të godasë në tharëset e ngrirjes dhe më pas!
  • Më e freskët se e freskët: Ju nuk do të jeni në gjendje të bëni dallimin. Sapo e zgjodhët? Ose thjesht merrni një grusht nga kutia?

Pijet e reja RUVI nga THRIVE

Frutat dhe perimet Asgjë tjetër.Mëso më shumë

Ruvi-fruta-të thata-fruta-të shëndetshme

Thrive Life e ka bërë më të lehtë (dhe më e shijshme) për të marrë frutat dhe perimet tuaja me pluhurat tanë të tharë në ngrirje. Ruvi është fruta dhe perime të tëra, përfshirë gjithë atë fibër të shëndetshme dhe asgjë tjetër, të zgjedhur në kulmin e tyre të ushqimit dhe ngrirjen e tharë për t’u mbyllur në ato lëndë ushqyese dhe gjithë atë aromë!