Guide to Emergency food storage

beku dahareun salamet garing

There may be times when you have to stay out for a certain while. Under these circumstance, Anjeun bakal hoyong gaduh tuangeun sareng anjeun salami dinten-dinten nalika anjeun jauh ti bumi. Alami, Anjeun moal tiasa nyandak tuangeun anu asak sareng anjeun sareng ieu tempat pentingna nyimpen tuangeun anu leres. pangan nu boga umur rak panjang tur dibeuli pikeun neundeun salaku jatah darurat.

Hiji pilihan pikeun jenis pangan ieu freeze-garing. Pangan jinis ieu ngalangkungan prosés pikeun ngaleungitkeun cai anu dikandungna. Ngaleungitkeun eusi cai anu lembut ieu mastikeun yén seuseueurna gizi sareng vitamin tetep gembleng. Kalolobaan waktu, ngan nambahan cai saeutik sarta ngantep éta diuk pikeun ngeunaan 10 menit sanggeus diaduk ogé.

Jenis kadaharan ieu ogé tahan pisan lila jeung sababaraha bisa disimpen nepi ka 25 taun atawa leuwih. Ieu tangtosna hartosna anjeun henteu kedah sering ngagentos aranjeunna sateuacan tanggal béakna sareng ngahémat artos anjeun dina jangka panjang..

Dina hirup subur, salaku conto, rentang pangan freeze-garing cukup rupa-rupa, ti daging sapi stew jeung bungbuahan ka Manisan nikmat kayaning cheesecakes.

Freeze-garing – kaasup sayuran atah, sup jeung campuran stew, produk susu tina rupa-rupa jinis – poko séjén anu kasohor pikeun ngajaga pangan garing.

Sakali deui, kanyataan ieu ditingali salaku sumber senang-senang pikeun jalma anu ngaleutikeun hikmah ngawangun pasokan kadaharan darurat; éta ngabayangkeun kecap-kecap anu pikasieuneun éta kabur tina sungut anu lolong anu sering dieusi piring katuangan gancang anu didamel tina hal anu sami anu disimpen "tukang nyiapkeun" sacara massal.

Janten, sigana, the ‘awkwardness’ of storing dry foods lies in a matter of timing preference: jalma anu latihan katerampilan salamet nunda kasieun, nanem modal dina tuangeun anu bakal aranjeunna tuang di payun, bari detractors maranéhna buang duit – loba diinjeum – dina "mirah" hidangan, aranjeunna tuang ayeuna sareng mayar engké. Bisa jadi “tiis”, tapi pasti teu pinter.

Di sagigireun kahayang maot perverse atanapi napsu saendeng pikeun kasusah, naha saha bakal nyandak waktos pikeun meunangkeun suplai cukup dahareun storable?

Ayeuna kumaha anjeun ngarencanakeun neundeun dahareun anjeun

Rencana neundeun dahareun darurat

Ieu sababaraha rencana pikeun ngabantosan anjeun sareng kulawarga anjeun ngarencanakeun program panyimpen dahareun nalika jauh.

  • Mimitian ku a 72 Jam Darurat hidangan Kit jeung 7 Unit Dahareun Poé Gunung House Freeze Kantong Kadaharan Garing pikeun tiap anggota kulawarga di imah anjeun. Salawasna nyimpen cai tambahan kalayan eta dina tempat tiis, upami mungkin.
  • Boga program neundeun dahareun darurat jangka pondok pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun 3 ka 6 bulan di imah anjeun. Anjeun tiasa meunang rupa-rupa hébat starters, sayuran sareng manisan sareng Thrive Life Freeze-Dried foods, nu boga umur rak tina 7 ka 30 taun. Kadaharan hirup anu subur gampang disiapkeun ku cai panas atanapi tiis sareng mangrupikeun kadaharan beku-garing anu paling nikmat di pasar..
  • Boga program panyimpenan darurat jangka panjang pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun 1 ka 2 taun, tapi leuwih lila lamun can mampuh. Sababaraha urang nyimpen 3 ka 5 taun dahareun beku-garing. Thrive life Freeze Dried Foods alus teuing pikeun ieu, sabab boga hirup rak tina 25-30 taun. Anjeun tiasa kéngingkeun éta dina bungkusan panyimpen dahareun anu tos dirancang, ngahemat waktos sareng artos! Disarankeun pikeun nyimpen katuangan ieu di tempat anu tiis di bumi anjeun, sapertos garasi, basement, atawa gudang di jero taneuh, lamun sadia.
  • Boga sahenteuna dua 72 kit hidangan darurat jam dina ransel dina mobil anjeun atanapi treuk kalayan seueur cai upami aya kaayaan darurat sareng kendaraan anjeun.

Daptar ieu tiasa 5 kali salami sareng sadaya barang tambahan pikeun nyiapkeun anjeun pikeun persiapan darurat, tapi hal anu paling penting pikeun ngamimitian nyaéta kadaharan anu garing beku (Thrive life foods are a great choice) jeung cai beresih.

Naha balik kalawan Thrive hirup?

It is always essential to consider storing freeze-dried foods that have a long shelf life. Dina pamadegan urang, Thrive life Freeze Dried Food is by far the best and here’s why:

 

The freeze-drying process used to create freeze-dried food in thrive life preserves the best qualities of the food. Most importantly, it retains the natural enzymes in the food, so that you eat healthily. Food is also guaranteed to taste great after 30 taun.

Thrive life’s freeze-dried foods are made with the same ingredients as homemade meals, but only take 10 minutes to prepare. Freeze-dried foods are created using three fundamental processes.

Mimiti, aranjeunna mésér bahan baku kualitas. Bréh, parabot drying freeze dahareun anjeun boga kaunggulan béda, sabab ngajadikeun rasa kadaharan anjeun, kasampak sarta tetep fresher, beuratna kirang, sareng ngajaga langkung gizi. Jeung katilu, prosés masak na ngajadikeun kadaharan beku-garing home-dijieun, salah sahiji hijina pausahaan masak resep maranéhanana seger saméméh freeze-drying. Batur ngan saukur ngumpul bahan beku-garing dina pakét.

Pangan beku-garing hirup mekar kedah disimpen dina kaayaan higienis sareng garing, without prolonged exposure to extreme temperatures and avoiding any environment that could damage the packaging, such as punctures, dents or rust.

Thrive life Freeze Dried Foods is your home away from home.

 

 

Reviewing other freeze foods stores

Augason Farms

This is one of the best food storage companies because it invests heavily in flavor and providing all the ingredients needed to prepare meals with the best possible quality. Pausahaan ieu ogé ngagaduhan pilihan anu pikaresepeun pikeun anu resep tuang tuangeun gluten sareng vegetarian, tur ngajaga harga low pikeun bahan a la carte, sangkan anjeun boga kasempetan pikeun nempo lamun meuli pangan tangtu mangrupakeun investasi alus. pikeun neundeun. dahareun jangka panjang.

Panyimpenan dahareun augason Farms

Augason Farms nawiskeun campuran bahan anu penting, sapertos sup, buah beku-garing, kacang, inuman mixes, jeung sayuran. Cai nginum sareng saringan cai leungit tina pilihan anjeun. Having a good amount of survival food is good, but without clean or hot water much can be useless in an emergency. Emergency Essentials is a service that provides water supply solutions with your food selection.

 

If you plan to camp or need that food for a short time, it’s best to choose prepackaged meals at this storeunless you think you can get a 52-ounce can of powdered cheese mix in nothing. of time. You can buy larger bulk food storage containers with enough meals to last a few years, tapi aya pilihan pikeun situasi jangka pondok ogé.

Palayanan ieu nawiskeun campuran barang-barang penting sapertos sup, buah beku-garing, kacang, inuman mixes jeung sayuran. Cai nginum sareng saringan cai leungit tina pilihan anjeun. Having a good amount of survival food is good, but without clean or hot water much can be useless in an emergency.

 

 

 

Panyimpenan pangan anu bijaksana

Kit darurat atanapi survival kedah écés ngandung tuangeun. Henteu ngan ukur tuangeun sanés, tapi umumna beku-garing kadaharan survival anu merenah pikeun situasi Anjeun manggihan diri di. Salah sahiji perusahaan anu paling terkenal anu khusus dina produksi sareng penjualan tuangeun anu tos didamel pikeun tujuan darurat nyaéta Wise Foods., Nyarita.

 

Seueur jalma ngaku yén Wise Foods nawiskeun kasalametan pangsaéna, darurat, jeung kémping dahareun di pasar, jeung alesan alus. Beda sareng tuangeun sanés tina jinis anu sami, Dahareun wijaksana beku-garing nu cheapest sadaya. Salaku tambahan, eta dibungkus dina kantong porsi kompak, janten pisan portabel sareng hampang, boga rasa hébat, sarta datang dina sababaraha variétas.

Kadaharan anu salamet teu kedah gampang busuk supados tiasa disimpen kanggo waktos anu lami. Wise Foods gaduh a 25 hirup rak taun!

 

Produk Wise Foods ogé sayogi dina bungkusan atanapi kantong anu tiasa ditutup deui, nu lajeng disimpen dina badag, ember plastik anu kuat. ember ieu heran hampang dibawa, komo keur budak, ku kituna dina kaayaan darurat anjeun jeung anak anjeun bisa mawa dahareun salila hiji atawa dua bulan.

The ember bakal datang dina gunana pikeun hal séjén ogé, kawas ngali jeung miceun runtah. Tambih deui, handap unggal wadahna ngawangun ambéh maranéhanana ngonci babarengan nalika ditumpuk, ngarah teu butuh loba spasi di basement Anjeun, gudang, atanapi dimana wae Anjeun rencanana pikeun posisi Anjeun. survival dahareun aranjeunna nyadiakeun.

 

When purchasing Wise Foods products, you can choose between breakfast, lunch and dinner options, as well as a selection of gourmet freeze-dried vegetables, fruits and meats.

Some of the gourmet breakfast options include crunchy granola, cereal, and apple cinnamon. Your selection for dinner and lunch consists of tasty and appetizing delicacies such as Alfredo pasta, chili or macaroni and cheese, rotini, tortillas or tomato basil soup, stroganoff and teriyaki with rice. Their products are very easy to prepare. Sababaraha kadaharan anjeun ngan merlukeun cai nu ngagolak jeung sanggeus 12-15 menit dahareun anjeun bakal siap.

 

Wise food storage doesn’t necessarily end with disaster-related emergencies. Anjeun ogé tiasa tuang tuangeun darurat anu disimpen dina waktos anjeun atanapi kulawarga anjeun peryogi tuangeun gancang, tapi capé teuing masak.

Nilai gizi sareng rasa produk Wise Foods pasti janten pengganti anu saé pikeun tuangeun bumi. Tambih deui, lamun stock nepi kana jenis ieu pangan, you will also be prepared for any economic crises that may arise in the future.

Maintaining emergency food will ensure that your family is always well nourished during times of inflation and financial hardship.

Mountain house freeze dried food

Mountain House Foods, provide freeze-dried meals for a specific time period, all emergency foods should contain a combination of protein, carbohydrate, and fat. If you are packing your own emergency food storage with in-store items, éta idéal pikeun boga pilihan daging kapok jeung canned, bungbuahan sarta sayuran, cookies, bijil, jeung cai. Kedah aya bukaan kotak sareng sumber panas, saperti kompor atawa kompor listrik.

 

Ieu Gunung House Meal Kit ngawengku tilu breakfasts, tilu sayuran sisi, jeung genep bungkusan 10-ounce dahar beurang atawa dinner appetizers, dahareun cukup pikeun hiji sawawa salila tilu poé. Buah beri biru sareng Susu Granola, Bacon Scrambled Endog, Ham jeung Pepper Scrambled Endog, Taman Kacang Héjo, Sakabeh sisikian Jagung, Potong Kacang Héjo, Sapi Stroganoff, Hayam Teriyaki, Chili Mac jeung sapi, sangu jeung hayam, cinyusu pasta, jeung babi amis jeung haseum jeung sangu. Sadaya pangan darurat darurat ieu tiasa disiapkeun gampang dina kaayaan susah ku cara nambihan cai sareng gaduh umur simpan tujuh taun.. Pelanggan wareg Christopher Coakley ti Santa Barbara, Calif. ceuk, “Dahareun Mountain House sacara umum raos langkung saé tibatan seueur alternatif anu garing beku.

Ngawangun gudang dahareun sorangan idéal pikeun situasi dimana anjeun kudu cicing jauh mandiri salila dua minggu. Upami anjeun ngarepkeun éta akibat tina éta, mertimbangkeun kit neundeun dahareun darurat. Éta ngandung kotak sareng kantong katuangan beku sareng dehidrasi anu tiasa ngabantosan anjeun sareng kulawarga salami sabulan dugi ka sataun langkung.. Dianggap MRE, kit ieu ngandung kombinasi tuangeun sareng barang-barang individu anu tiasa disiapkeun babarengan.

dahareun survival imah gunung

Mountain House Foods 10 kantong jeung kaléng, perlu ngan cai tiis pikeun pinuh hidrasi. Nalika anjeun kedah nganggo cadangan dahareun darurat anjeun, inget yen masing-masing 10 kotak – ngeunaan ukuran galon – kuduna ngan sabulan. None of the food in these kits should be refrigerated. Additionally, a kit usually contains a predefined amount of calories that you will consume if you follow the specified dosage suggestions.

 

Being prepared with enough mountain house freeze dried foods will help you and your family through tough times. Also, an emergency food kit should be supplemented with vitamin and mineral supplements, as you cannot consume too many fruits and vegetables during the disaster and recovery period.

Conclusion

Once have an emergency food storage program, mimitian ku nyieun daptar gampang tina hal anjeun sarta kulawarga anjeun ngagunakeun dina dasar poean – hal anu anjeun peryogikeun dina kaayaan darurat; kayaning kadaharan favorit & inuman, vitamin & pangobatan, pakéan haneut & sapatu bot, simbut, accu, lilin, tunai tambahan, métode alternatif pikeun panas dahareun atawa cai, radio leungeun Powered & senter, jsb. Janten, nyiapkeun diri pikeun sagala jinis kaayaan darurat, jeung senang ngalakukeun eta. Kalayan hirup Thrive, anjeun bakal bagja pisan anjeun lakukeun.

 

Leave a Comment