mekar freeze garing pangan resep

Mekar resep hirup

Mekar resep hirup

Anu milari resep tuangeun anu séhat dina buru-buru bakal senang mendakan sadaya padika masak gancang anu sayogi. Ieu resep rusuh bisa ngabantu anjeun nyieun masakan nu ilaharna pikir anu teu mungkin. kalawan atra, mun anjeun ngamimitian Ngalanglang kemungkinan, Anjeun pasti baris manggihan loba gagasan gede pikeun dinner.

Upami anjeun hoyong janten petualangan atanapi ngan ukur milari ideu énggal pikeun tuang, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun nengetan bahan-bahan anu dianggo dina resep anu séhat sareng gancang. Salami anjeun resep seueurna bahan, anjeun pasti bakal resep resep anu séhat.

Dupi anjeun nembé ka bumi saatos sadidinten panjang damel sareng hoyong nyiapkeun anu saderhana? Anjeun ningali kana kulkas sareng hiji-hijina hal anu sigana gampang nyaéta tuang beku anu teu ngeunah pisan, ieu di handap aya sababaraha resep anu aya dina hirup kumbuh.

Milari resep kadaharan anu séhat anu ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun sadayana atanapi sabagian tina resep sateuacanna. Salaku hasilna, anjeun tiasa nyiptakeun asakan anu raoseun tina resep gancang. Ti saprak ayeuna, moal aya deui alesan pikeun teu gaduh ideu anu saé pikeun tuangeun unggal wengi.

Ieu sababaraha resep gancang sareng saderhana pikeun nyiapkeun resep anu lezat:

–        Sup Tortilla

Bahan pikeun resep sup tortilla hayam:

8 séndok minyak canola; 5 tortilla jagong ti 10 “ka 12”; 1 bawang; 6 cengkéh bawang bodas; 1 sapotong ketumbar; 2 kaléng, 14.5 oz diced tomat; 8 cangkir kaldu hayam; 14 ons jagong kaléng atanapi beku; 3/4 – 1 1/2 séndok jinten taneuh; 1/2 – 1 séndok bubuk cabé; 4 daun salam; 4 dada hayam henteu kulit tanpa tulang atanapi nyobian pingping; 1/2 séndok téh cabé rawit; 1 jeruk nipis

–        Metode Resep Sup Tortilla Hayam

Neukteuk 2 tortilla kana 1/4 strip inci sareng tumis dina 3 séndok minyak canola. Anjeun hoyong aranjeunna janten coklat emas, tapi ati-ati ulah kaduruk aranjeunna, aranjeunna gancang masak. Gumantung kana ukuran wajan anjeun, anjeun panginten kedah masak sababaraha waktos.

Pitunjuk

  • Cabut strip tina wajan sareng mindahkeun kana anduk kertas pikeun solokan aranjeunna.
  • Panaskeun minyak sésana dina suhu sedeng-luhur sareng tumis bawang pikeun sababaraha menit.
  • Tambahkeun bawang bodas sareng tumis salami hiji atanapi dua menit. Cimata sésa 3 tortilla jagong kana potongan leutik sareng tambah kana panci.
  • Tambahkeun katumbiri, aduk sareng masak sakedap deui. Tambahkeun tomat kalengan sareng jus hayam sareng kaldu, jinten, bubuk cabé sareng daun salam sareng kulub.
  • Ngurangan panas kana kulub; tambahkeun jagong, dada hayam lengkep sareng cabé rawit. Masak dada hayam kanggo 15 ka 20 menit dugi aranjeunna asak.
  • Cabut dada hayam sareng antepkeun. Eureun sup dina titik ieu. Nalika dada hayam tiis, ngagarotong aranjeunna nganggo panangan anjeun sareng balikeun deui kana panci.
  • Tambahkeun jeruk nipis sareng cobaan rasa lada. Upami anjeun langkung resep, tambahkeun deui rempah-rempah. Panaskeun sareng tuang nganggo strip tortilla goreng.
  • Adina mah biasana ngalayanan tortilla hayam ieu sareng tortilla goreng, alpuket dadu, parut cheddar sareng krim haseum. Krim haseum leres-leres ngabantosan ngalemeskeun sababaraha rempah sareng masihan sup penampilan krim anu saé. Sup ieu tuangeun.

–        Cabé sareng daging

Coklat pon daging anjeun dina wajan ageung. Tambihkeun kana kaléng kacang éta, kaléng tomat dadu, kaléng leutik saos tomat sareng salah sahiji bungkus rasa cabé ieu. Upami anjeun hoyong ngadamel éta Srimanganti, ogé nambihan cabé diced. Didihkeun sareng kulub sakitar 20 menit (atanapi dugi ka beuteung anjeun ngagerem meryogikeun anjeun soak). Ieuh. Anjeun gaduh cabé con carne ngeunah.

–        Pasta

Anu mimiti, nempatkeun cai ngagolak kana pasta anjeun. Éta tiasa nyandak salamina, janten anjeun kedah pastina ngamimitian pasta anjeun heula. Siga cabé, coklat daging pon anjeun dina panci sedeng dugi ka ageung. Tuang saos pasta karesep anjeun kana toples. Aduk sareng kulub salami diperyogikeun kanggo pasta kanggo dimasak al dente (éta paguneman mewah sakedik deui – éta saeutik teguh). Candak samangkok pasta sareng tutup ku saos daging anjeun.

–        Roti jagong Mexico

Resep ieu rada maju, tapi tetep aya dina katégori masakan gancang sareng gampang. Mimiti, candak sababaraha kaléng campuran roti jagong teras turutan pitunjuk kanggo ngadamel adonan roti jagong (anjeun panginten peryogi endog sareng susu). Tuang satengah adonan kana loyang; lapisan daging sapi taneuh coklat, kaléng jagong lemes sareng kéju parut (Abdi resep jack cheddar).

Luhureun éta, sareng sésa adonan roti jagung, masak dugi ka luhurna emas. Éta tiasa disada ahéng, tapi pastina bakal janten ngeunah di dapur anjeun.

–        Daging sapi sareng nasi goreng

1 kg daging sapi taneuh leueur; 1 tsp bawang dicincang kasar; 1/2 tsp cabé héjo dicincang kasar; 2 séndok saos tomat; 1/4 ts uyah; 1/2 ts mustard garing; 1 1/2 c nasi asak; 1 susu tsp; 1 tiasa tina krim supa; 1 1/2 c parut kéju cheddar; 1 séndok saos worcestershire; 2 sdm flakes jagung taneuh kasar; 3 séndok mentega dilebur.

Pitunjuk:

– Tumis dagingna, bawang bombay sareng cabé dina wajan ageung dugi dagingna coklat emas; solokan gajihna.

– Campur saos tomat, uyah sareng mustard garing.

– Transformasi campuran daging kana piring casserole buleud 2 liter; nyebarkeun sangu di luhur.

– Laun laun lebetkeun susu kana sup supa.

– Campur kéju sareng saos Worcestershire.

– Tuang kana lapisan daging sareng nasi.

– Campur tipung jagong anu ditumbuk sareng mentega; naburkeun rata kana panci.

– Panggang dina oven anu parantos dipanaskeun di 375 darajat F pikeun 35 ka 40 menit atanapi dugi ka panas sareng gelembung.

Geura sumping, resep pikeun: resep sup tortilla jim

Anjeun tiasa ogé balanja urang beku séhat sareng gizi produk garing di dieu atanapi ku balik deui ka halaman imah kami sareng diajar langkung seueur ngeunaan Thrive Freeze garing Kadaharan atanapi diajar kumaha ngabantosan jalma sareng ngasilkeun artos ku janten konsultan hirup anu mekar.

Hiji patarosan anu urang teraskeun – Sakumaha seueur konsultan anu mekar?

Leave a Comment