Çfarë është ushqimi i tharë në ngrirje THRIVE?

Kur keni nevojë për një përbërës për një nga recetat tuaja të përditshme, thjesht zgjidhni produktin THRIVE dhe shtoni atë në përzierje- ashtu si do të bëni me përbërës të freskët. Mbajtja e THRIVE në kuzhinën tuaj është njësoj si të keni tregun tuaj të shtëpisë ose dyqan ushqimesh në shtëpi, i pajisur plotësisht me të gjitha ushqimet që i pëlqen familja juaj. Koha që kurseni duke mos nxituar përpara dhe mbrapa nga dyqani ushqimor lokal do të jetë kohë e vlefshme që mund ta shpenzoni duke bërë aktivitetet që ju pëlqejnë.
Provoni ushqimet e thara të ngrira Thrive nga ThriveLife sot. Janë të shijshme dhe të shëndetshme. Do të ndryshojë mënyrën se si blini, dhe përgatit ushqim.
Ushqimet e thara në ngrirje Thrive prodhohen pikërisht këtu në SHBA dhe paketohen nga Thrive Life. Thrive Life foods are already prepared to be eaten, including being chopped up if needed. Every food item comes in a can, making them easy to stack for storage.
Ushqimet THRIVE kanë një jetëgjatësi të mrekullueshme që zgjat 5-25 vjet, duke e bërë atë një ushqim të shkëlqyeshëm urgjent ose ushqim për mbijetesë.

thrive life

Më shumë Ngjyra, Më shumë Shije, Më shumë lëndë ushqyese, Më shumë WOW!

thrive life

CILESI E MADHE

Ne kemi kërkuar globin vetëm për më të freskëtat, përbërës të cilësisë më të lartë. Ushqimet Thrive life nuk përmbajnë MSG dhe janë zgjedhur personalisht bazuar në standardet më të rrepta. Nga ferma në shtëpinë tuaj, ne personalisht mbikëqyrim të gjithë procesin e zhvillimit të THRIVE, në mënyrë që të keni paqe mendore duke e ditur se po merrni produktet më të mira të disponueshme për ruajtjen e ushqimit.

thrive life

E MADHESHME

Sepse THRIVE u zhvillua për planifikimin e menysë së përditshme, ne e kemi bërë si misionin tonë të sigurojmë që ushqimet që po hani të kenë shije të mrekullueshme! Ndryshe nga produktet e tjera të ruajtjes së ushqimit që fshihen dhe nuk përdoren kurrë, Produktet e ruajtjes së ushqimit thrive janë testuar herë pas here për të verifikuar freskinë dhe shijen e tyre të shkëlqyer. Me ushqime të lulëzuar, shija e shkëlqyer është standardi - jo përjashtim.

thrive life

VLERA MË E MIRË

Me një kosto të ulët për shërbim, Ushqimet THRIVE janë një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer para duke garantuar që familja juaj të marrë shumëllojshmërinë ushqimore dhe ushqimin që meriton. Ushqimi i lulëzuar = vlera më e mirë!

thrive life

PËRGATITJE E LEHTË

Recetat e thjeshta për t'u përgatitur janë të përfshira në çdo kanaçe të THRIVE, kështu që nuk do të mbeteni kurrë të pyesni veten se si të përdorni ruajtjen e ushqimit të lulëzuar që blini. Sepse ne dëshirojmë që familja juaj të shijojë shijen dhe ushqimin më të mirë të mundshëm, të gjitha recetat tona janë zhvilluar posaçërisht për produktet THRIVE.

thrive life

ORGANIZIM I LEHTË

Kanaçet tona të koduara me ngjyra e mbajnë ushqimin tuaj të organizuar në mënyrë të përshtatshme, ndërkohë që sigurojnë që dieta juaj të përmbajë sasinë e duhur të ekuilibrit dhe shumëllojshmërisë. Kur përdoret në lidhje me Sistemet tona të Rrotullimit të Ushqimit, Ushqimet e lulëzuara ndërrohen vazhdimisht, duke garantuar që familja juaj të marrë ushqimin më të freskët të mundshëm.

Pijet e reja RUVI nga THRIVE

Frutat dhe perimet Asgjë tjetër. Mëso më shumë

Thrive Life e ka bërë më të lehtë (dhe më e shijshme) për të marrë frutat dhe perimet tuaja me pluhurat tanë të tharë në ngrirje. Ruvi është fruta dhe perime të tëra, përfshirë gjithë atë fibër të shëndetshme dhe asgjë tjetër, të zgjedhur në kulmin e tyre të ushqimit dhe ngrirjen e tharë për t’u mbyllur në ato lëndë ushqyese dhe gjithë atë aromë!

Çdo qese përmban 4 herë fruta dhe perime të thata në ngrirje të drejtpërdrejta. Asgje tjeter.

A e dini se ne shesim:

Merrni tuajënSnackies! Mos harroni tonënLulëzojnë ruajtjen e ushqimit sistemi

If you’re looking for a way to thrive in life, freeze dried foods are a great option. Freeze dried foods are packed with nutrients and have a long shelf life, making them perfect for those who want to be prepared for anything. From fruits and vegetables to meat and poultry, there’s a freeze dried food for everyone. And because they’re easy to store and transport, you can take them with you wherever you go. So whether you’re facing an emergency or just want to be prepared for anything, thrive life freeze dried foods are a great option.

Thrive life freeze dried foods are a great addition to any pantry. They have a long shelf life and are easy to prepare. thrive life foods are also a great way to get your daily recommended fruits and vegetables. The freeze drying process preserves the nutrients in food, so you can be sure you’re getting the most out of your meals. And because they’re lightweight and easy to store, thrive life foods are perfect for taking on the go. Whether you’re hiking, camping, or just running errands, thrive life foods will help you stay nourished and energized all day long.

thrive life
SALE upto 40% off!

ÇMIMET MË MË TË MIRA PËR USHQIMET E JETËS TË LUALËZUESHME

thrive life

Nuk kërkohet kupon

Porositni NGA THRIVE USHQIM TË THARË TË NGRIRËS SOT!

Linja e produkteve ushqimore të thata në ngrirje THRIVE life përbëhet nga fruta, perime, mishrat, fasulet, kokrra, qumështore, madje edhe pije dhe vakte të shëndetshme, duke ju kursyer një udhëtim në dyqan ushqimor sa herë që ju mbarojnë përbërësit thelbësorë si vezët ose qumështi.

Ushqimet e thara në ngrirje Thrive prodhohen pikërisht këtu në SHBA dhe paketohen nga Thrive Life. Ushqimet THRIVE kanë një jetëgjatësi të mrekullueshme që zgjat 5-25 vjet, duke e bërë atë një ushqim të shkëlqyeshëm urgjent ose ushqim për mbijetesë. These freeze dried foods can be stored in your own kitchen or pantry for a long time without any worry about spoilage. It is a great way to save money during a growing economy or recession. Duke përdorur teknologjinë e ngrirjes flash, Ushqimet e lulëzuar ruajnë 99% të lëndëve ushqyese, ngjyrat, dhe teksturë. Dhe produktet tona ushqimore të thara në ngrirje të lulëzuar kanë gjithashtu shije të mahnitshme! E përkryer për ruajtje afatgjatë dhe përdorim të përditshëm kur ka një ndërprerje të furnizimit me ushqim.

Receta të shpejta

Zgjedhja e shefit

THRIVE Food Products and Seasonings