Frutat e thata të ngrira

Eat anywhere, anytime and at any occasion

Freeze dried fruits are washed, sliced, and ready to eat. Our freeze dry process gently removes moisture and locks in nutrients, so your food stays naturally preserved instead of decaying on the shelf.
HEALTHIER
Vitamins and nutrients are locked in, so your food stays fresh.
TASTIER
Flavorful berries, pjeshka, and bell peppers as ripe as the day they were picked.
FRESHER
No mold or slimy mushrooms. Freeze dried food stays fresh without preservatives!
EASIER
No more washing, qërim, copëtimi, thawing. the list goes on. Bye, bye prep time.
WASTELESSIER
Maybe we’ll coin that. No more letting your food (dhe $) go to waste.

Plot me lëndë ushqyese

Premtimi ynë Nutrilock siguron që prodhimet tona të jenë sa më afër asaj që natyra synonte.

I testuar

Sepse jo vetëm cilësia është prioriteti ynë kryesor, por edhe siguria ushqimore. I gjithë ushqimi testohet për biologjik përpara se të godasë në tharëset e ngrirjes dhe më pas!

Rritur dhe pjekur në një fermë familjare

Ngrënia e një pjeshke me lëng mund të jetë…i çrregullt. Rritur dhe pjekur në një fermë familjare, Rritur dhe pjekur në një fermë familjare, Rritur dhe pjekur në një fermë familjare, Rritur dhe pjekur në një fermë familjare. Rritur dhe pjekur në një fermë familjare.

Më e freskët se e freskët

Ju nuk do të jeni në gjendje të bëni dallimin. Sapo e zgjodhët? Ose thjesht merrni një grusht nga kutia?