Mercer Foods

Mercer Foods (Modesto CA)

Mercer Foods

Mercer Foods is now a part of Thrive Freeze Dried Foods “Thrive Life. Vitet e fundit kanë qenë të mahnitshme. Thrive Life është bërë fjalë për fjalë lider në tharjen në ngrirje dhe vazhdon të kthejë kokën në mbarë botën ndërsa Thrive life i bën gjërat më mirë; në mënyrë më efikase dhe teknologjikisht superiore. Thrive Life ka ngritur shiritin me cilësinë dhe proceset e tharjes në ngrirje, por nuk po ndalemi me kaq. Ndërsa ushqimi i tharë në ngrirje bëhet gjithnjë e më i zakonshëm, Thrive Life do të vazhdojë të shquhet si produkti i cilësisë më të lartë në dispozicion!

Me rritjen në mendje, lulëzojnë Jeta has declared the immediate merger with a freeze dry company in California called “Mercer Foods.It operate out of Modesto CA (Mercer ushqime modesto) e specializuar në ngrirjen e frutave dhe perimeve të thata, dhe i shet industrisë së shërbimeve ushqimore, si dhe prodhime të tjera. Ky njoftim do t'i japë Thrive Life shumë më tepër akses në tharëset e ngrirjes, objekte të tjera prodhimi, furnitorët dhe fermerët, si dhe sisteme dhe njerëz me përvojë. Tharja me ngrirje ruan strukturën, ngjyrë, shijen dhe përmbajtjen ushqyese të ushqimit duke hequr lagështinë si avull në vakum.

Ne jemi jashtëzakonisht të emocionuar për këtë njoftim dhe kemi besim se kjo do të na ndihmojë të rritemi në mënyrë eksponenciale! Ky njoftim përqendrohet në përgatitjen e vetes për rritje eksponenciale.

More: Mercer Foods llc mban programe dhe çertifikata të shumta për të siguruar që të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë, plotësohen standardet e ushqimit dhe higjienës. Programet dhe produktet e tyre janë në përputhje me rregulloret dhe standardet e vendosura nga FDA, USDA dhe OSHA. Ata janë të përkushtuar të prodhojnë produkte ushqimore të thara në ngrirje që janë 100% i sigurt, testuar dhe në përputhje me të gjitha programet e alergjenëve.

A e dinit?
Për të reduktuar përdorimin tonë të energjisë, Mercer Foods merr fuqi nga a 220,000 fushë diellore me këmbë katrore me 3,852 modulet diellore. Energjia diellore e gjeneruar nga fusha siguron dy muaj nevoja për energji të fabrikës ushqimore Mercer çdo vit. Ata përdorin gjithashtu një sistem ndriçimi inteligjent për të siguruar ulje të përdorimit të energjisë elektrike. Mercer Foods Modesta CA i siguron të gjitha frutat dhe perimet në mënyrë etike dhe të përgjegjshme.

Më shumë për lulëzojnë jetën ngrijnë ushqimet e thata:

Mercer Foods

Ndihma për familjet fillon me një vakt të shëndetshëm, por pasioni i Thrive Life për të ndihmuar njerëzit shtrihet pas tryezës së darkës. Thrive Life dërgon 5% e fitimeve të tyre për vendet në zhvillim, që do të thotë se darka juaj po ndihmon në ndërtimin e shkollave, fuqizojë gratë, dhe të ndërtojmë komunitete në mbarë botën.