Personvernregler

THRIVE Freeze Personvernvilkår

Vi er forpliktet til å beskytte gjestene våre og gi et trygt og sunt miljø for alle. Vennligst les vår personvernerklæring og bruksvilkår for denne nettsiden og informasjonen som er gitt der. Ta gjerne kontakt med vårt bedriftsteam hvis du har spørsmål.

Personvernregler

TRIVE Frys ("oss", "vi", eller "vår") driver thrivefreeze.com nettsiden og mobilapplikasjonen (heretter referert til som "tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamlingen, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, du godtar innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, begrepene som brukes i denne personvernerklæringen har samme betydning som i våre vilkår og betingelser.

Definisjoner

  • Service Service betyr thrivefreeze.com nettsted .
  • Personlig informasjon Personopplysninger betyr data om et levende individ som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra disse og annen informasjon enten i vår besittelse eller sannsynligvis vil komme i vår besittelse).
  • Bruksdata Bruksdata er data som samles inn automatisk enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel, varigheten av et sidebesøk).
  • Informasjonskapsler Informasjonskapsler er små filer som lagres på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).
  • Datakontrollør Databehandler betyr den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller sammen eller i fellesskap med andre personer) bestemmer formålene som og måten eventuelle personlige opplysninger er, eller skal være, behandlet. For formålet med denne personvernerklæringen, vi er en dataansvarlig for dine personopplysninger.
  • Databehandlere (eller tjenesteleverandører) Databehandler (eller tjenesteleverandør) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av datakontrolløren. Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.
  • Datasubjekt (eller Bruker) Datasubjektet er enhver levende person som bruker tjenesten vår og er gjenstand for personopplysninger.

Informasjonsinnsamling og bruk

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for ulike formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.

Typer data som samles inn

Personlig informasjon

Mens du bruker tjenesten vår, vi kan be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlig informasjon"). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta evt, eller alle, av denne kommunikasjonen fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i en e-post vi sender eller ved å kontakte oss.

Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet ("Bruksdata").

Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (f.eks. IP adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten vår du besøker, tidspunkt og dato for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten med en mobilenhet, disse bruksdataene kan inkludere informasjon som typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, IP-adressen til mobilenheten din, ditt mobile operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Stedsdata

Vi kan bruke og lagre informasjon om posisjonen din hvis du gir oss tillatelse til det ("Plasseringsdata"). Vi bruker disse dataene til å tilby funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan aktivere eller deaktivere posisjonstjenester når du bruker tjenesten vår når som helst ved hjelp av enhetsinnstillingene.

Sporing & Informasjonskapsler Data

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår, og vi har viss informasjon.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Andre sporingsteknologier brukes også som beacons, tagger og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. derimot, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, du kan kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

  • Øktinformasjonskapsler. Vi bruker sesjonsinformasjonskapsler for å drive tjenesten vår.
  • Preferanseinformasjonskapsler. Vi bruker preferanseinformasjonskapsler for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetsinformasjonskapsler. Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler for sikkerhetsformål.

Bruk av data

THRIVE Freeze bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår
  • For å varsle deg om endringer i tjenesten vår
  • For å la deg delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre det
  • For å gi kundestøtte
  • For å samle analyser eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten vår
  • For å overvåke bruken av tjenesten vår
  • Å oppdage, forebygge og løse tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger under personvernforordningen (GDPR)

Hvis du er fra det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), THRIVE Freeze juridisk grunnlag for å samle inn og bruke personopplysningene beskrevet i denne personvernerklæringen avhenger av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler dem inn i..

THRIVE Freeze kan behandle dine personopplysninger pga:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og den overstyres ikke av dine rettigheter
  • For betalingsbehandlingsformål
  • For å overholde loven

Oppbevaring av data

THRIVE Freeze vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel, hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

THRIVE Freeze vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, unntatt når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene i lengre perioder.

Overføring av data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra de i din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA og velger å gi oss informasjon, Vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til USA og behandle det der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

THRIVE Freeze vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av data

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter, THRIVE Freeze kan bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

Lovlige krav

THRIVE Freeze kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • For å overholde en juridisk forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til THRIVE Freeze
  • For å forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot juridisk ansvar

Sikkerhet for data

Sikkerheten til dine data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er det 100% sikre. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Våre retningslinjer for "Ikke spor"-signaler under California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi støtter ikke Ikke spor ("DNT"). Ikke spor er en preferanse du kan angi i nettleseren din for å informere nettsteder om at du ikke ønsker å bli sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Ikke spor ved å gå til Preferanser eller Innstillinger-siden i nettleseren din.

Dine databeskyttelsesrettigheter i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Hvis du er bosatt i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), du har visse databeskyttelsesrettigheter. THRIVE Freeze har som mål å ta rimelige skritt for å tillate deg å korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personopplysninger.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg og om du ønsker at de skal fjernes fra systemene våre, værsåsnill kontakt oss.

Under visse omstendigheter, du har følgende databeskyttelsesrettigheter:

  • Retten til innsyn, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, du kan få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personlige data direkte i kontoinnstillingene. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg.
  • Retten til retting. Du har rett til å få rettet informasjonen din hvis denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.
  • Retten til å protestere. Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger.
  • Begrensningsretten. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger.
  • Retten til dataportabilitet. Du har rett til å få en kopi av informasjonen vi har om deg i en strukturert, maskinlesbart og ofte brukt format.
  • Rett til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst der THRIVE Freeze stolte på ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til et datatilsyn om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS).

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å forenkle tjenesten vår ("Tjenestetilbydere"), yte tjenesten på våre vegne, utføre tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har kun tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

  • Google Analytics Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk. For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, vennligst besøk Google Personvern & Vilkår nettside: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioural Remarketing

THRIVE Freeze bruker remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte tjenesten vår. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på dine tidligere besøk på tjenesten vår.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, du vil bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernregler eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under alder 18 ("Barn").

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under alderen 18. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, værsåsnill kontakt oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, vi tar skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår, før endringen trer i kraft og oppdater "ikrafttredelsesdatoen" øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.