Fortrolighedspolitik

THRIVE Freeze Privacy Vilkår

Vi er forpligtet til at beskytte vores gæster og sørge for et sikkert og sundt miljø for alle. Gennemgå venligst vores privatlivspolitik og vilkår for brug for denne hjemmeside og oplysningerne deri. Du er velkommen til at kontakte vores virksomhedsteam, hvis du har spørgsmål.

Fortrolighedspolitik

TRIVES Frys ("os", "vi", eller "vores") driver thrivefreeze.com hjemmesiden og mobilapplikationen (i det følgende benævnt "tjenesten").

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamlingen, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores Tjeneste og de valg, du har knyttet til disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre Tjenesten. Ved at bruge tjenesten, du accepterer indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, de udtryk, der bruges i denne privatlivspolitik, har samme betydning som i vores vilkår og betingelser.

Definitioner

  • Service Service betyder thrivefreeze.com internet side .
  • Personlig data Persondata betyder data om et levende individ, som kan identificeres ud fra disse data (eller fra disse og andre oplysninger enten i vores besiddelse eller sandsynligvis vil komme i vores besiddelse).
  • Brugsdata Brugsdata er data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenestens infrastruktur (for eksempel, varigheden af ​​et sidebesøg).
  • Cookies Cookies er små filer, der gemmes på din enhed (computer eller mobilenhed).
  • Dataansvarlig Dataansvarlig betyder den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller sammen eller i fællesskab med andre personer) bestemmer formålet med og måden, som eventuelle personlige oplysninger er, eller skal være, behandlet. Med henblik på denne fortrolighedspolitik, vi er dataansvarlig for dine personlige data.
  • Databehandlere (eller tjenesteudbydere) Databehandler (eller tjenesteudbyder) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af den dataansvarlige. Vi kan bruge tjenester fra forskellige tjenesteudbydere for at behandle dine data mere effektivt.
  • Datasubjekt (eller Bruger) Den registrerede er ethvert levende individ, der bruger vores Tjeneste og er genstand for personlige data.

Indsamling og brug af oplysninger

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores service til dig.

Typer af indsamlet data

Personlig data

Mens du bruger vores tjeneste, vi kan bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Personlig data"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer, By
  • Cookies og brugsdata

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage evt, eller alle, af disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed ("Brugsdata").

Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (for eksempel. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores tjeneste, som du besøger, tidspunkt og dato for dit besøg, tid brugt på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du tilgår tjenesten med en mobilenhed, disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom den type mobilenhed, du bruger, din mobile enheds unikke id, IP-adressen på din mobilenhed, dit mobile operativsystem, den type mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Lokationsdata

Vi kan bruge og gemme oplysninger om din placering, hvis du giver os tilladelse til det ("Placeringsdata"). Vi bruger disse data til at levere funktioner i vores Tjeneste, at forbedre og tilpasse vores service.

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere placeringstjenester, når du bruger vores tjeneste, ved hjælp af dine enhedsindstillinger.

Sporing & Cookies data

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores Tjeneste, og vi opbevarer visse oplysninger.

Cookies er filer med en lille mængde data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra en hjemmeside og gemmes på din enhed. Andre sporingsteknologier bruges også, såsom beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service.

Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Imidlertid, hvis du ikke accepterer cookies, du kan muligvis ikke bruge nogle dele af vores Tjeneste.

Eksempler på cookies vi bruger:

  • Session cookies. Vi bruger sessionscookies til at drive vores tjeneste.
  • Præferencecookies. Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Sikkerhedscookies. Vi bruger sikkerhedscookies til sikkerhedsformål.

Brug af data

THRIVE Freeze bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At levere og vedligeholde vores service
  • For at give dig besked om ændringer i vores service
  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores Tjeneste, når du vælger at gøre det
  • At yde kundesupport
  • At indsamle analyser eller værdifuld information, så vi kan forbedre vores service
  • For at overvåge brugen af ​​vores tjeneste
  • At opdage, forebygge og løse tekniske problemer
  • For at give dig nyheder, specialtilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), THRIVE Freeze retsgrundlag for indsamling og brug af de personlige oplysninger, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, afhænger af de personoplysninger, vi indsamler, og den specifikke kontekst, vi indsamler dem i..

THRIVE Freeze kan behandle dine personlige data pga:

  • Vi skal udføre en kontrakt med dig
  • Du har givet os tilladelse til det
  • Behandlingen er i vores legitime interesser, og den er ikke tilsidesat af dine rettigheder
  • Til betalingsbehandlingsformål
  • For at overholde loven

Opbevaring af data

THRIVE Freeze opbevarer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi vil opbevare og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel, hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

THRIVE Freeze vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller til at forbedre funktionaliteten af ​​vores Tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af data

Din information, herunder personlige data, kan overføres til – og vedligeholdes på – computere placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra lovgivningen i din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for USA og vælger at give os oplysninger, Bemærk venligst, at vi overfører dataene, herunder personlige data, til USA og behandle det der.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept af denne overførsel.

THRIVE Freeze vil tage alle de trin, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af data

Offentliggørelse for retshåndhævelse

Under visse omstændigheder, THRIVE Freeze kan blive forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det er påkrævet ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (for eksempel. en domstol eller et statsligt organ).

Lovkrav

THRIVE Freeze kan videregive dine personlige data i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • For at overholde en juridisk forpligtelse
  • For at beskytte og forsvare rettighederne eller ejendom tilhørende THRIVE Freeze
  • For at forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten
  • For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • For at beskytte mod juridisk ansvar

Sikkerhed af data

Sikkerheden af ​​dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhed.

Vores politik om "Spor ikke"-signaler i henhold til California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi understøtter ikke Do Not Track ("DNT"). Spor ikke er en præference, du kan indstille i din webbrowser for at informere websteder om, at du ikke ønsker at blive sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Spor ikke ved at besøge siden Præferencer eller Indstillinger i din webbrowser.

Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), du har visse databeskyttelsesrettigheder. THRIVE Freeze sigter efter at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige data.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig, og hvis du ønsker, at de skal fjernes fra vores systemer, kontakt os venligst.

Under visse omstændigheder, du har følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • Retten til adgang, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, du kan få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i din kontoindstillingssektion. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, kontakt os venligst for at hjælpe dig.
  • Retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger berigtiget, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.
  • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ​​dine personoplysninger.
  • Retten til dataportabilitet. Du har ret til at få udleveret en kopi af de oplysninger, vi har om dig i en struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.
  • Ret til at trække samtykke tilbage. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst, hvor THRIVE Freeze har påberåbt sig dit samtykke til at behandle dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du reagerer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personoplysninger. For mere information, kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Service-udøvere

Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at facilitere vores Tjeneste ("Service-udøvere"), levere tjenesten på vores vegne, udføre Service-relaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores Service bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data for at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at afsløre eller bruge dem til andre formål.

Analytics

Vi kan bruge tredjepartstjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores tjeneste.

  • Google Analytics Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer trafik på webstedet. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores Tjeneste. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne på sit eget annoncenetværk. For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Google Privacy & Vilkår webside: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behavioural Remarketing

THRIVE Freeze bruger remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter du har besøgt vores tjeneste. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på vores tjeneste.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, du vil blive dirigeret til den pågældende tredjeparts websted. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller -praksis for tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under alderen 18 ("Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under en alder af 18. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personlige data, kontakt os venligst. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra børn uden bekræftelse af forældrenes samtykke, vi tager skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om ændringer ved at lægge den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft og opdaterer den "effektive dato" øverst i denne privatlivspolitik.

Vi rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik regelmæssigt for eventuelle ændringer. Ændringer af denne privatlivspolitik er effektive, når de offentliggøres på denne side.