amụma nzuzo

THRIVE Kpọkọta Usoro Nzuzo

Anyị na-agba mbọ ichebe ndị ọbịa anyị na ịnye ebe nchekwa na ahụike maka onye ọ bụla. Biko nyochaa iwu nzuzo anyị na usoro ojiji nke weebụsaịtị a na ozi dị n'ime ya. Enwere ike ịkpọtụrụ ndị ọrụ ụlọ ọrụ anyị ma ọ bụrụ na ị nwere ajụjụ ọ bụla.

amụma nzuzo

TRR Free Ifriizi (“Anyị”, “Anyị”, ma ọ bụ “nke anyị”) na-arụ ọrụ thrivefreeze.com weebụsaịtị na ngwa mkpanaka (nke a na-akpọ ugbu a dị ka "Ọrụ").

Peeji a na-agwa gị amụma anyị gbasara mkpokọta, jiri na igosipụta nke onwe onye mgbe ị na-eji Ọrụ anyị na nhọrọ ị jikọtara na data ahụ.

Anyị na-eji data gị iji nye ma melite Ọrụ ahụ. Site n'iji Ọrụ ahụ, ị kwenyere na nchịkọta na ojiji nke ozi dịka usoro a si dị. Ọ gwụla ma akọwapụtara ya na Nzuzo Nzuzo a, usoro e ji mee Nzuzo Nzuzo a nwere otu ihe o putara na Usoro na Ọnọdụ anyị.

Nkọwa

  • Ọrụ Ọrụ pụtara thrivefreeze.com weebụsaịtị .
  • Ozi Nkeonwe Data nkeonwe pụtara data gbasara onye dị ndụ nke enwere ike ịmata site na data ndị ahụ (ma ọ bụ site na ndị ahụ na ozi ndị ọzọ ma anyị nwere ma ọ bụ nwee ike ịbanye na anyị).
  • Ojiji eji Data ojiji bụ data anakọtara na akpaghị aka ma ọ bụ sitere na iji Ọrụ ahụ ma ọ bụ site na akụrụngwa Ọrụ n'onwe ya (ọmụmaatụ, oge nleta ibe).
  • Kuki Kuki bụ obere faịlụ echekwara na ngwaọrụ gị (kọmputa ma ọ bụ ngwaọrụ mkpanaaka).
  • Ihe njikwa data Ihe njikwa data pụtara mmadụ ma ọ bụ onye iwu kwadoro (ma ọ bụ naanị ya ma ọ bụ jikọrọ ya na ndị ọzọ) na-ekpebi ebumnuche maka na etu ozi gbasara onwe ọ bụla dị, ma ọ bụ ga-abụ, Maka nzube nke Iwu Nzuzo a, anyị bụ Data njikwa maka ozi gbasara gị.
  • Nhazi data (ma ọ bụ Ndị Na-enye Ọrụ) Nhazi data (ma ọ bụ Onye Na-eweta Ọrụ) pụtara mmadụ ma ọ bụ iwu ọ bụla nke na-eme data na nnọchite Data Controller. Anyị nwere ike iji ọrụ nke ndị na-enye ọrụ dị iche iche iji hazie data gị nke ọma..
  • Isiokwu Data (ma ọ bụ Onye ọrụ) Isiokwu Data bụ onye ọ bụla dị ndụ nke na-eji Ọrụ anyị ma ọ bụ isiokwu nke Ozi Nkeonwe.

Nchịkọta Ozi na Jiri

Anyị na-anakọta ọtụtụ ozi dị iche iche maka ebumnuche dị iche iche iji nye ma melite Ọrụ anyị nye gị.

Ofdị data anakọtara

Ozi Nkeonwe

Mgbe ị na-eji Ọrụ Anyị, anyị nwere ike ịrịọ gị ka ị nye anyị ụfọdụ ozi eji amata mmadụ nke enwere ike iji kpọtụrụ ma ọ bụ mata gị (“Ozi Nkeonwe”). Ozi nkeonwe nwere ike ịgụnye, mana ọnweghị oke na:

  • Adreesị ozi ịntanetị
  • Aha mbụ na aha ikpeazụ
  • Nọmba ekwentị
  • Adreesị, Steeti, Mpaghara, Koodu Mpaghara / Nzipu ozi, Obodo
  • Kuki na data ojiji

Anyị nwere ike iji Personal Data gị iji kpọtụrụ gị na akwụkwọ akụkọ, ahia ma ọ bụ ihe nkwado na ozi ndị ọzọ nwere ike ịmasị gị. May nwere ike ịpụ na ịnweta ihe ọ bụla, ma obu ihe nile, nke nkwukọrịta a sitere n'aka anyị site na isoro njikọ wepu aha ma ọ bụ ntuziaka enyere na email ọ bụla anyị zitere ma ọ bụ site na ịkpọtụrụ anyị.

Ojiji eji

Anyị nwekwara ike ịnakọta ozi nke ihe nchọgharị gị na-eziga mgbe ọ bụla ị gara Ọrụ anyị ma ọ bụ mgbe ị banyere Ọrụ ahụ site na ma ọ bụ site na ngwaọrụ mkpanaaka (“Ojiji data”).

Usoro ojiji a nwere ike ịgụnye ozi dịka adreesị Ntanetị kọmputa nke kọmputa gị (ịmaatụ. Adreesị IP), ụdị nchọgharị, ihe nchọgharị, peeji nke Ọrụ anyị nke ị gara, oge na ụbọchị ọbịbịa gị, oge ejiri na ibe ndị ahụ, ihe nchọpụta ngwaọrụ pụrụ iche na data nyocha ndị ọzọ.

Mgbe iji ekwentị mkpanaaka nweta Ọrụ ahụ, data ojiji a nwere ike ịgụnye ozi dịka ụdị ngwaọrụ mkpanaka ị na-eji, ekwentị mkpanaaka gị ID pụrụ iche, Adreesị IP nke ekwentị gị, sistemụ mkpanaka gị, ụdị ihe nchọgharị mobilentanetị mkpanaka ị na-eji, ihe nchọpụta ngwaọrụ pụrụ iche na data nyocha ndị ọzọ.

Ọnọdụ data

Anyị nwere ike iji ma chekwaa ozi gbasara ọnọdụ gị ma ọ bụrụ na ị nye anyị ikike ime ya (“Ọnọdụ data”). Anyị na-eji data a iji nye atụmatụ nke Ọrụ anyị, iji melite ma hazie Ọrụ anyị.

Nwere ike ịkwalite ma ọ bụ gbanyụọ ọrụ ọnọdụ mgbe ị na-eji Ọrụ anyị n'oge ọ bụla site na ntọala ntọala ngwaọrụ gị.

Ndepụta & Data Kuki

Anyị na-eji kuki na teknụzụ nsuso ndị yiri ya soro ọrụ na Ọrụ anyị ma anyị ejiri ụfọdụ ozi.

Kuki bụ faịlụ nwere obere data nke nwere ike ịgụnye ihe nchọpụta pụrụ iche na-enweghị aha. A na-eziga kuki na ihe nchọgharị gị na weebụsaịtị wee chekwaa na ngwaọrụ gị. A na-ejikwa teknụzụ nsuso ndị ọzọ dịka mgbama, mkpado na edemede iji kpokọta ma soro ozi ma melite ma nyochaa Ọrụ anyị.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Examples of Cookies we use:

  • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.
  • Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.
  • Security Cookies. We use Security Cookies for security purposes.

Use of Data

THRIVE Freeze uses the collected data for various purposes:

  • To provide and maintain our Service
  • To notify you about changes to our Service
  • To allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do so
  • To provide customer support
  • To gather analysis or valuable information so that we can improve our Service
  • Iji nyochaa ojiji nke Ọrụ anyị
  • Iji chọpụta, gbochie ma lebara ọrụ anya anya
  • Iji nye gị ozi, onyinye pụrụ iche na ozi izugbe banyere ngwongwo ndị ọzọ, ọrụ na mmemme anyị na-enye ndị yiri nke ịzụrụla ma ọ bụ jụọ ajụjụ belụsọ ma ị họrọghị ịnata ozi dị otú ahụ

Iwu Iwu maka ịhazi data nkeonwe n'okpuru Iwu Nchekwa Data General (GDPR)

Ọ bụrụ na ị si na European Economic Area (EEA), THRIVE Kpochapụ ihe ndabere iwu maka ịnakọta na iji ozi nkeonwe akọwapụtara na Nzuzo Nzuzo a dabere na Data Nkeonwe anyị na-anakọta na otu anyị si enweta ya..

THRIVE Freeze nwere ike ịhazi data nkeonwe gị n'ihi:

  • Anyị kwesịrị ịmekọrịta nkwekọrịta gị na gị
  • I nyela anyị ikike ime otú ahụ
  • Nhazi ahụ bụ maka ọdịmma anyị dabara adaba yana ikike gị anaghị achịkwa ya
  • Maka ebumnuche nhazi ịkwụ ụgwọ
  • Iji rube isi n'iwu

Njide data

THRIVE Freeze ga-ejigide data nkeonwe gị naanị ogologo oge ọ dị mkpa maka ebumnuche akọwapụtara na amụma nzuzo a. Anyị ga-ejigide ma jiri data nkeonwe gị ruo oke mkpa iji rube isi na iwu anyị (ọmụmaatụ, ọ bụrụ na achọrọ ka anyị jigide data gị iji soro iwu dị), dozie esemokwu ma kwado nkwekọrịta na usoro iwu anyị.

THRIVE Freeze ga-ejigide data ojiji maka ebumnuche nyocha nke ime. A na-ejikarị data ojiji maka obere oge, ewezuga mgbe ejiri data a iji mee ka nchedo ahụ sie ike ma ọ bụ melite arụmọrụ nke Ọrụ anyị, or we are legally obligated to retain this data for longer periods.

Transfer of Data

Your information, including Personal Data, may be transferred to – and maintained on – computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ from those of your jurisdiction.

If you are located outside United States and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to United States and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

THRIVE Freeze will take all the steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organisation or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, THRIVE Freeze may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (ịmaatụ. a court or a government agency).

Legal Requirements

THRIVE Freeze may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation
  • Iji kpuchido ma chebe ikike ma ọ bụ ihe onwunwe nke THRIVE Freeze
  • Iji gbochie ma ọ bụ nyochaa omume adịghị mma metụtara Ọrụ ahụ
  • Iji kpuchido nchedo nke ndị ọrụ nke Ọrụ ma ọ bụ ọhaneze
  • Iji kpuchido iwu iwu

Nche nke data

Nche nke data gị dị anyị mkpa ma cheta na ọ dịghị usoro ịnyefe na orntanetị ma ọ bụ usoro nchekwa kọmputa 100% nọrọ ná nchebe. Ọ bụ ezie na anyị na-agba mbọ iji azụmaahịa a nabatara iji chebe data nkeonwe gị, anyị enweghị ike ịkwado ya nchekwa zuru oke.

Amụma anyị na "Esona '' akara ngosi n'okpuru Iwu Nchedo N'ịntanetị nke California (CalOPPA)

Anyị anaghị akwado Esochiela (“DNT”). Do Not Track is a preference you can set in your web browser to inform websites that you do not want to be tracked.

You can enable or disable Do Not Track by visiting the Preferences or Settings page of your web browser.

Your Data Protection Rights under the General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. THRIVE Freeze aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete or limit the use of your Personal Data.

If you wish to be informed about what Personal Data we hold about you and if you want it to be removed from our systems, please contact us.

In certain circumstances, you have the following data protection rights:

  • The right to access, update or delete the information we have on you. Mgbe ọ bụla enwere ike, ị nwere ike ịnweta, melite ma ọ bụ rịọ nhichapụ nke Personal Data gị n'ime ngalaba ntọala akaụntụ gị. Ọ bụrụ na ịnweghị ike ịme ihe ndị a n'onwe gị, biko kpọtụrụ anyị iji nyere gị aka.
  • Ikike nke ndozi. I nwere ikike ime ka ozi gị dozie ma ọ bụrụ na ozi ahụ ezighi ezi ma ọ bụ ezughi oke.
  • Ikike ịjụ. I nwere ikike ịjụ nhazi anyị nke Personal Data gị.
  • Ikike igbochi. I nwere ikike ịrịọ ka anyị gbochie nhazi nke ozi nkeonwe gị.
  • Ikike enwere ike iwepụ data. Nwere ikike ka e nye gị otu nnomi ozi anyị nwere n’ebe ị nọ ahazi, igwe na-agụkarị usoro a na-ejikarị.
  • Ikike ịhapụ nkwenye. Also nwekwara ikike ịdọrọ nkwenye gị n'oge ọ bụla ebe THRIVE Freeze dabere na nkwenye gị ịhazi ozi nkeonwe gị.

Biko rịba ama na anyị nwere ike ịrịọ gị ka inyocha njirimara gị tupu ị zaa ụdị arịrịọ ndị a.

I nwere ikike ime mkpesa na Onye Ọchịchị Nchedo Data gbasara mkpokọta na ojiji nke data nkeonwe gị. Maka ozi ndị ọzọ, biko kpọtụrụ ikike nchebe data mpaghara gị na European Economic Area (EEA).

Ndị Na-enye Ọrụ

Anyị nwere ike were ụlọ ọrụ ndị ọzọ na ndị mmadụ n'otu n'otu iji kwado Ọrụ anyị (“Ndị Na-enye Ọrụ”), nye Ọrụ ahụ maka anyị, rụọ ọrụ ndị metụtara Ọrụ ma ọ bụ nyere anyị aka nyochaa etu esi eji Ọrụ anyị.

Ndị ọzọ a nwere ohere ịnweta Personal Data gị naanị iji rụọ ọrụ ndị a na nnọchite anyị ma bụrụkwa ndị ekwesighi igosipụta ma ọ bụ jiri ya maka ebumnuche ọzọ..

Nchịkọta

Anyị nwere ike iji ndị na-eweta ọrụ ndị ọzọ iji nyochaa ma nyochaa ojiji nke Ọrụ anyị.

  • Nchịkọta Google Nchịkọta Google bụ ọrụ nchịkọta weebụ nke Google nyere nke na-agbaso ma na-akọkwa okporo ụzọ weebụsaịtị. Google jiri data anakọtara iji nyochaa ma jiri ojiji nke Ọrụ anyị. A na-ekerịta data a na ọrụ Google ndị ọzọ. Google nwere ike iji data anakọtara iji kọwaa ma hazie mgbasa ozi nke netwọkụ mgbasa ozi nke ya. Maka ozi nzuzo nke Google, biko gaa na Nzuzo Google & Okwu ibe weebụ: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Ntughari omume

THRIVE Freeze na-eji ọrụ nrụzigharị iji kpọsaa na weebụsaịtị nke ndị ọzọ mgbe ị gachara Ọrụ anyị. Anyị na ndị na-ere ahịa anyị nke atọ na-eji kuki iji zie ozi, ebuli ma nye mgbasa ozi dabere na nleta gị gara aga na Ọrụ anyị.

Njikọ na saịtị ndị ọzọ

Ọrụ anyị nwere ike ịnwe njikọ na saịtị ndị ọzọ nke anyị anaghị arụ ọrụ. Ọ bụrụ na ị pịa njikọ ndị ọzọ, a ga-eduzi gị na saịtị nke atọ ahụ. Anyị na-adụ gị ọdụ ka ị nyochaa amụma nzuzo nke saịtị ọ bụla ị gara.

Anyị enweghị ikike ịchịkwa ma buru ibu ọrụ ọ bụla maka ọdịnaya, iwu nzuzo ma ọ bụ omume nke saịtị ma ọ bụ ọrụ ọ bụla nke atọ.

Nzuzo umuaka

Ọrụ anyị anaghị agwa onye ọ bụla nọ n'okpuru afọ 18 (“Childrenmụaka”).

Anyị anaghị akpachara anya anakọta ozi nkeonwe sitere n'aka onye ọ bụla nọ n'okpuru afọ 18. Ọ bụrụ na ị bụ nne ma ọ bụ nna ma ọ bụ onye nlekọta ma ị maara na Nwa gị nyere anyị Data nkeonwe, please contact us. Ọ bụrụ na anyị amata na anyị anakọtara Data nkeonwe n'aka ụmụaka na-enweghị nkwenye nke nkwenye ndị nne na nna, anyị na-eme ihe iji wepu ozi ahụ na sava anyị.

Mgbanwe na Nzuzo Nzuzo a

Anyị nwere ike imelite Amụma Nzuzo anyị site n’oge ruo n’oge. Anyị ga-agwa gị maka mgbanwe ọ bụla site na ịdebe Iwu Nzuzo ọhụrụ na ibe a.

Anyị ga-eme ka ịmara site na email na / ma ọ bụ ọkwa mara ọkwa na Ọrụ anyị, tupu mgbanwe ahụ adị irè ma melite "ụbọchị dị irè" n'elu nke Nzuzo Nzuzo a.

A dụrụ gị ọdụ inyocha Iwu Nzuzo a kwa oge maka mgbanwe ọ bụla. Mgbanwe na Nzuzo Nzuzo a dị irè mgbe edere ha na ibe a.