Dehidrasi versus Freeze garing

Dehidrasi VS. Freeze garing

Seueur jalma nganggap produk garing beku sareng produk dehidrasi mangrupikeun hal anu sami. Sanaos duanana saé pikeun neundeun jangka panjang sareng kit darurat, maranéhanana "hirup sustaining rak hirup" béda, salaku prosés pelestarian maranéhanana.

 

 

  1. Uap: Freeze-drying ngaluarkeun ngeunaan 98 persen tina Uap dina dahareun, bari dehidrasi ngaluarkeun ngeunaan 90 persen.
  2. hirup rak: Eusi Uap boga pangaruh dina umur rak, kalawan freeze-garing pangan langgeng antara 25 jeung 30 taun, jeung produk dehidrasi langgeng ngeunaan 15 ka 20 taun.
  3. Gizi: Dahareun beku-garing nahan kalolobaan vitamin sareng mineral asli tina produk seger, sedengkeun prosés dehidrasi tiasa gampang ngarecah gizi éta.