Pangan Mercer

Pangan Mercer

pangan mercer

Mercer Foods ayeuna mangrupikeun bagian tina Thrive Freeze Dried Foods “Hirup Hirup”. Sababaraha taun ka tukang geus luar biasa. Thrive Life sacara harfiah janten pamimpin dina pengeringan beku sareng teras-terasan ngurilingan dunya nalika Thrive hirup ngalakukeun hal-hal anu langkung saé; leuwih éfisién jeung technologically unggul. Thrive Life parantos ngangkat bar kalayan kualitas sareng prosés pengeringan beku, tapi urang teu eureun di dinya. Salaku dahareun freeze-garing janten beuki mainstream, Thrive Life bakal terus nangtung salaku produk kualitas pangluhurna anu sayogi!

Kalawan tumuwuh dina pikiran, Thrive Life has declared the immediate merger with a freeze dry company in California called “Mercer Foods.” Mercer foods llc operates out of Modesto CA (pangan Mercer modesto) specializes dina freeze bungbuahan sarta sayuran garing, sarta ngajual ka industri jasa pangan, kitu ogé pabrik lianna. Pengumuman ieu bakal masihan Thrive Life langkung seueur aksés pikeun pengering beku, fasilitas produksi lianna, suppliers jeung patani, kitu ogé sistem ngalaman jeung jalma. Freeze-drying ngajaga struktur, warna, rasa jeung kandungan gizi dahareun ku nyoplokkeun Uap salaku uap dina vakum.

Kami bungah pisan ngeunaan pengumuman ieu sareng kami yakin ieu bakal ngabantosan urang tumbuh sacara éksponénsial! Pengumuman ieu museurkeun kana nyiapkeun diri pikeun kamekaran éksponénsial.

More about Pangan Mercer: Mercer Foods llc maintains numerous programs and certifications to ensure that all health and safety regulations, food and sanitation standards are met. Their programs and products are compliant with the regulations and standards established by the FDA, USDA and OSHA. They are committed to producing freeze-dried food products that are 100% safe, tested and in compliance with all allergen programs.

Did you know?
To reduce our energy usage, Mercer Foods draws power from a 220,000 square-foot solar field with 3,852 solar modules. The solar power generated by the field provides two months of Mercer foods plant’s power needs annually. They also employ a smart lighting system to ensure reduced electricity usage. Mercer Foods Modesta CA sources all fruits and vegetables ethically and responsibly.

More about thrive life freeze dried foods:

thrive life freeze dried foods

Helping families starts with a healthy meal, but Thrive Life’s passion for helping people stretches past the dinner table. Thrive Life sends 5% of their profits to developing countries, which means your dinner is helping build schools, empower women, and build communities around the world.