Kebijakan Privasi

THRIVE Freeze Ketentuan Privasi

Kita setya nglindhungi tamu lan nyedhiyakake lingkungan sing aman lan sehat kanggo kabeh wong. Mangga deleng kabijakan privasi lan syarat panggunaan kanggo situs web iki lan informasi sing diwenehake ing kana. Hubungi tim perusahaan yen sampeyan duwe pitakon.

Kebijakan Privasi

THRIVE Beku ("kita", "kita", utawa "kita") operate ing thrivefreeze.com situs web lan aplikasi seluler (salajengipun dipunsebat "Layanan").

Kaca iki ngandhani kabijakan kita babagan koleksi, nggunakake lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sing wis digandhengake karo data kasebut.

Kita nggunakake data sampeyan kanggo nyedhiyakake lan nambah Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, the terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions.

Definitions

  • Service Service means the thrivefreeze.com situs web .
  • Personal Data Personal Data means data about a living individual who can be identified from those data (or from those and other information either in our possession or likely to come into our possession).
  • Usage Data Usage Data is data collected automatically either generated by the use of the Service or from the Service infrastructure itself (tuladhane, the duration of a page visit).
  • Cookies Cookies are small files stored on your device (computer or mobile device).
  • Data Controller Data Controller means the natural or legal person who (dhewe utawa bebarengan utawa bebarengan karo wong liya) nemtokake tujuan lan cara informasi pribadhi, utawa bakal dadi, diproses.Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki, kita minangka Pengontrol Data Data Pribadi sampeyan.
  • Pangolah data (utawa Panyedhiya Layanan) Pangolah data (utawa Panyedhiya Layanan) tegese wong alami utawa legal sing ngolah data atas jenenge Pengontrol Data. Kita bisa nggunakake layanan saka macem-macem Panyedhiya Layanan supaya bisa ngolah data kanthi luwih efektif.
  • Subjek Data (utawa Panganggo) Subjek Data yaiku sapa wae sing urip sing nggunakake Layanan kita lan dadi subyek Data Pribadi.

Koleksi lan Gunakake Informasi

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Layanan kanggo sampeyan.

Jinis Data sing Diklumpukake

Personal Data

Nalika nggunakake Layanan kita, kita bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo ngubungi utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi sing bisa dingerteni pribadi bisa uga kalebu, nanging ora winates kanggo:

  • alamat email
  • Jeneng ngarep lan jeneng mburi
  • nomer telpon
  • alamat, negara, provinsi, Kode Pos/Pos, kutha
  • Cookie lan Data Panggunaan

Kita bisa nggunakake Data Pribadi kanggo ngubungi sampeyan karo buletin, materi marketing utawa promosi lan informasi liyane sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa milih metu saka nampa sembarang, utawa kabeh, saka komunikasi iki saka kita kanthi nuruti link unsubscribe utawa instruksi sing diwenehake ing email apa wae sing dikirim utawa ngubungi kita.

Usage Data

Kita uga bisa ngumpulake informasi sing dikirim browser nalika sampeyan ngunjungi Layanan utawa nalika sampeyan ngakses Layanan liwat utawa liwat piranti seluler. ("Data panggunaan").

Data Panggunaan iki bisa uga kalebu informasi kayata alamat Internet Protocol komputer (contone. alamat IP), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan bukak, wektu lan tanggal riko, wektu sing dienggo ing kaca kasebut, pengenal piranti unik lan data diagnostik liyane.

Nalika sampeyan ngakses Layanan nganggo piranti seluler, Data Panggunaan iki bisa uga kalebu informasi kayata jinis piranti seluler sing sampeyan gunakake, ID unik piranti seluler sampeyan, alamat IP piranti seluler sampeyan, sistem operasi seluler sampeyan, jinis browser Internet seluler sing sampeyan gunakake, pengenal piranti unik lan data diagnostik liyane.

Data Lokasi

Kita bisa nggunakake lan nyimpen informasi babagan lokasi sampeyan yen sampeyan menehi idin kanggo nindakake ("Data lokasi"). Kita nggunakake data iki kanggo nyedhiyakake fitur Layanan kita, kanggo nambah lan ngatur Layanan kita.

Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni layanan lokasi nalika nggunakake Layanan kita sawayah-wayah kanthi setelan piranti.

nglacak & Data cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo nglacak kegiatan ing Layanan lan kita duwe informasi tartamtu.

Cookie minangka file kanthi jumlah data cilik sing bisa uga kalebu pengenal unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti. Teknologi pelacakan liyane uga digunakake kayata beacon, tag lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan nambah lan nganalisa Layanan kita.

Sampeyan bisa nuntun browser sampeyan supaya nolak kabeh cookie utawa nuduhake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora nampa cookie, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake sawetara bagean saka Service kita.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Sesi Cookies. Kita nggunakake Cookies Sesi kanggo ngoperasikake Layanan.
  • Preferensi Cookies. Kita nggunakake Cookies Preferensi kanggo ngelingi pilihan lan macem-macem setelan.
  • Cookies Keamanan. Kita nggunakake Cookies Keamanan kanggo tujuan keamanan.

Panganggone Data

THRIVE Freeze nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyakake lan njaga Layanan kita
  • Kanggo menehi kabar babagan owah-owahan ing Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan nalika sampeyan milih
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi sing penting supaya bisa nambah Layanan
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan ngatasi masalah teknis
  • Kanggo menehi sampeyan kabar, penawaran khusus lan informasi umum babagan barang liyane, layanan lan acara sing kita tawakake sing padha karo sing wis sampeyan tuku utawa takon babagan kajaba sampeyan milih ora nampa informasi kasebut.

Basis Hukum kanggo Ngolah Data Pribadi miturut Peraturan Pangreksan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan saka Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), THRIVE Freeze basis legal kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki gumantung saka Data Pribadi sing diklumpukake lan konteks khusus sing diklumpukake..

THRIVE Freeze bisa ngolah Data Pribadi amarga:

  • Kita kudu nindakake kontrak karo sampeyan
  • Sampeyan wis menehi idin kanggo nindakake
  • Pangolahan kasebut ana ing kepentingan kita sing sah lan ora dikalahake dening hak sampeyan
  • Kanggo tujuan pangolahan pembayaran
  • Kanggo tundhuk karo hukum

Penylametan Data

THRIVE Freeze bakal nahan Data Pribadi mung anggere perlu kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal nahan lan nggunakake Data Pribadi sampeyan nganti perlu kanggo netepi kewajiban hukum kita (tuladhane, yen kita kudu nyimpen data sampeyan kanggo tundhuk karo hukum sing ditrapake), mutusake masalah perselisihan lan ngetrapake perjanjian lan kabijakan hukum kita.

THRIVE Freeze uga bakal nahan Data Panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data Panggunaan umume disimpen kanggo wektu sing luwih cendhek, kajaba nalika data iki digunakake kanggo ngiyataken keamanan utawa kanggo nambah fungsi Service kita, utawa kita kudu sah kanggo nahan data iki kanggo wektu sing luwih suwe.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Pribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing - komputer sing ana ing njaba negara sampeyan, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamarentah liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa uga beda karo yurisdiksi sampeyan.

Yen sampeyan ana ing njaba Amerika Serikat lan milih menehi informasi marang kita, Elinga yen kita nransfer data, kalebu Data Pribadi, menyang Amerika Serikat lan proses ing kana.

Persetujuan sampeyan kanggo Kebijakan Privasi iki banjur kiriman informasi kasebut nuduhake persetujuan sampeyan kanggo transfer kasebut.

THRIVE Freeze will take all the steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organisation or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, THRIVE Freeze may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (contone. a court or a government agency).

Legal Requirements

THRIVE Freeze may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti saka THRIVE Freeze
  • Kanggo nyegah utawa nyelidiki kemungkinan kesalahan sing ana hubungane karo Layanan
  • Kanggo nglindhungi keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi tanggung jawab legal

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita nanging elinga yen ora ana cara transmisi liwat Internet utawa cara panyimpenan elektronik 100% aman. Nalika kita ngupayakake nggunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi Data Pribadi sampeyan, kita ora bisa njamin keamanan mutlak sawijining.

Kabijakan Kita babagan Sinyal "Aja Lacak" miturut Undhang-undhang Perlindungan Online California (CalOPPA)

Kita ora ndhukung Aja Lacak ("DNT"). Aja Lacak minangka pilihan sing bisa disetel ing browser web kanggo ngandhani situs web yen sampeyan ora pengin dilacak.

Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni Aja Lacak kanthi ngunjungi kaca Preferensi utawa Setelan ing browser web sampeyan.

Hak Pangreksan Data miturut Peraturan Pangreksan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan manggon ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), sampeyan duwe hak pangayoman data tartamtu. THRIVE Freeze nduweni tujuan kanggo njupuk langkah sing cukup supaya sampeyan bisa mbenerake, mbenake, mbusak utawa matesi panggunaan Data Pribadi sampeyan.

Yen sampeyan pengin diwenehi informasi babagan Data Pribadi sing dicekel babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin dibusak saka sistem kita, hubungi kita.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak pangayoman data ing ngisor iki:

  • Hak kanggo ngakses, nganyari utawa mbusak informasi sing ana ing sampeyan. Kapan wae bisa, sampeyan bisa ngakses, nganyari utawa njaluk pambusakan Data Pribadi langsung ing bagean setelan akun. Yen sampeyan ora bisa nindakake tumindak kasebut dhewe, hubungi kita kanggo nulungi sampeyan.
  • Hak rectification. Sampeyan duwe hak kanggo mbenerake informasi sampeyan yen informasi kasebut ora akurat utawa ora lengkap.
  • Hak kanggo mbantah. Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan Data Pribadi sampeyan.
  • Hak watesan. Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita matesi pangolahan informasi pribadhi.
  • Hak kanggo portabilitas data. Sampeyan duwe hak diwenehi salinan informasi sing ana ing sampeyan kanthi terstruktur, format sing bisa diwaca mesin lan umume digunakake.
  • Hak kanggo mbatalake persetujuan. Sampeyan uga duwe hak kanggo mbatalake idin sampeyan kapan wae nalika THRIVE Freeze ngandelake idin sampeyan kanggo ngolah informasi pribadhi..

Wigati dimangerteni manawa sampeyan bisa uga njaluk sampeyan verifikasi identitas sadurunge nanggapi panjaluk kasebut.

Sampeyan duwe hak kanggo sambat menyang Panguwasa Perlindungan Data babagan koleksi lan panggunaan Data Pribadi sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi panguwasa pangayoman data lokal ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA).

Panyedhiya Layanan

Kita bisa nggunakake perusahaan lan individu pihak katelu kanggo nggampangake Layanan kita ("Panyedhiya Layanan"), nyedhiyakake Layanan kanggo pihak kita, nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa nulungi kita nganalisa kepiye Layanan digunakake.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nindakake tugas kasebut kanggo pihak kita lan wajib ora mbukak utawa nggunakake kanggo tujuan liyane..

Analytics

Kita bisa nggunakake Panyedhiya Layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisa panggunaan Layanan kita.

  • Google Analytics Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan nglaporake lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo kontekstual lan nggawe pribadhi iklan saka jaringan iklan dhewe. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak Google Privacy & Ketentuan kaca web: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Remarketing Perilaku

THRIVE Freeze uses remarketing services to advertise on third party websites to you after you visited our Service. We and our third-party vendors use cookies to inform, optimise and serve ads based on your past visits to our Service.

Pranala menyang Situs Liyane

Layanan kita bisa uga ngemot pranala menyang situs liyane sing ora dilakokno dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu kasebut. Kita banget menehi saran supaya sampeyan mriksa Kebijakan Privasi saben situs sing dibukak.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten kasebut, kabijakan utawa praktik privasi situs utawa layanan pihak katelu.

Privasi Anak

Layanan kita ora alamat sapa wae ing umur 18 (“Bocah”).

Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing bisa dingerteni saka wong sing umure kurang 18. Yen sampeyan wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti manawa Anak sampeyan wis menehi Data Pribadi, hubungi kita. Yen kita ngerti yen kita wis ngumpulake Data Pribadi saka bocah-bocah tanpa verifikasi idin wong tuwa, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owah-owahan ing Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyari Kebijakan Privasi saka wektu kanggo wektu. Kita bakal menehi kabar babagan owah-owahan kanthi ngirim Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting babagan Layanan, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake mriksa Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki efektif nalika dikirim ing kaca iki.