Pandhuan kanggo panyimpenan panganan darurat

beku panganan kaslametan garing

Ana kalane sampeyan kudu nginep sawetara wektu. Ing kahanan kasebut, sampeyan bakal kepéngin mangan karo sampeyan supaya bisa urip nalika iku adoh saka omah. Lumrahe, sampeyan ora bakal bisa nggawa panganan sing wis masak lan ing kene pentinge nyimpen panganan kanthi bener. panganan sing umure rak dawa lan dituku kanggo disimpen minangka jatah darurat.

Salah siji pilihan kanggo jinis panganan iki yaiku garing beku. Jinis panganan kasebut mbukak proses kanggo mbusak banyu sing ana ing alon-alon. Ngilangi isi banyu kanthi alus iki mesthekake mayoritas nutrisi lan vitamin tetep utuh. Umume wektu, mung tambahkan banyu sithik banjur wenehake udakara 10 menit sawise aduk kanthi becik.

Jinis panganan iki uga suwe banget lan sawetara bisa disimpen nganti 25 taun utawa luwih. Iki mesthine tegese sampeyan ora kudu ngganti dheweke asring sadurunge tanggal kadaluwarsa lan ngirit dhuwit ing jangka panjang.

Ing urip subur, tuladhane, kisaran panganan sing dikeringake beku cukup maneka warna, wiwit saka daging sapi lan woh-wohan nganti panganan cuci mulut sing enak kayata cheesecakes.

Digunakake garing – kalebu sayuran mentah, campuran sup lan rebus, produk susu saka macem-macem jinis – minangka panganan terkenal liyane kanggo njaga panganan sing garing.

Sepisan maneh, kasunyatan iki katon minangka sumber seneng-seneng kanggo wong sing nyepelekake kebijaksanaan kanggo nggawe pasokan panganan darurat; mbantu mbayangake tembung-tembung sing ngolok-olok sing mlayu saka cangkeme sing asring diisi piring panganan sing digawe saka barang sing padha karo toko "preparat".

Dadi, ketoke, 'rasa canggung' nyimpen panganan garing yaiku masalah preferensi wektu: wong sing nindakake keterampilan kaslametanane nundha kepuasan, nandur modal ing panganan sing bakal dipangan mbesuk, dene sing ngrusak mbuwang dhuwit – akeh disilih – ing dhaharan "murah", saiki mangan lan mbayar mengko. Bisa uga “kelangan”, nanging mesthi ora pinter.

Kejabi gegayuhan pati sing keblinger utawa napsu sing angel banget, kenapa ana sing butuh wektu kanggo golek pasokan panganan sing cukup?

Saiki kepiye sampeyan ngrancang panyimpenan panganan

Rencana panyimpenan panganan darurat

Ing ngisor iki sawetara rencana kanggo mbantu sampeyan lan kulawarga ngrencanakake program panyimpenan panganan nalika ora ana.

  • Miwiti karo a 72 Kit Panganan Darurat Jam lan 7 Unit Pangan Dina saka Mountain House beku Panganan Kering Kering kanggo saben anggota kulawarga ing omah sampeyan. Tindakake banyu ekstra ing papan sing adhem, yen bisa.
  • Duwe program panyimpenan panganan darurat jangka pendek kanggo sampeyan lan kulawarga 3 kanggo 6 wulan ing omah sampeyan. Sampeyan bisa entuk macem-macem pamula, sayuran lan panganan cuci mulut kanthi Urip panganan beku sing wis garing, sing duwe umur rak 7 kanggo 30 taun. Umur panganan sing gampang disiyapake kanthi banyu panas utawa adhem lan minangka panganan garing beku sing paling enak ing pasar.
  • Duwe program panyimpenan darurat jangka panjang kanggo sampeyan lan kulawarga 1 kanggo 2 taun, nanging maneh yen sampeyan mampu. Sawetara wong nyimpen 3 kanggo 5 taun panganan garing beku. Tindakake urip beku Panganan Kering sing apik banget kanggo urip iki, lagi duwe umur beting saka 25-30 taun. Sampeyan bisa njaluk ing paket panyimpenan panganan sing wis dirancang, ngirit wektu lan dhuwit! Disaranake sampeyan supaya panganan kasebut ing papan sing adhem ing omah sampeyan, kayata garasi, ruang paling ngisor, utawa rong, yen kasedhiya.
  • Duwe paling ora loro 72 kit darurat panganan jam ing tas ransel ing mobil utawa truk kanthi banyu akeh yen ana darurat karo kendaraan sampeyan.

Dhaptar iki bisa uga 5 kaping pirang-pirang wektu kanthi kabeh barang tambahan kanggo nyiapake sampeyan siyap-siyap darurat, nanging barang sing paling penting yaiku panganan sing wis garing (Urip panganan sing urip iku pilihan sing tepat) lan banyu resik.

Napa kudu urip mulya?

Penting banget kanggo mikirake panganan sing dikeringake beku sing umure rak dawa. Miturut pendapat kita, Tindakake urip beku Panganan Kering paling apik lan mula kenapa:

Proses pangatusan beku sing digunakake kanggo nggawe panganan garing kanggo urip sing subur bisa ngirit kualitas panganan sing paling apik. Sing paling penting, tetep enzim alami ing panganan, supaya sampeyan mangan kanthi sehat. Panganan uga dijamin bakal dirasakake sawise 30 taun.

Tumbuh panganan sing wis garing digawe digawe saka bahan sing padha karo panganan krasan, nanging mung njupuk 10 menit kanggo nyiyapake. Panganan garing beku digawe nggunakake telung proses dhasar.

Kaping pisanan, dheweke tuku bahan baku sing bermutu. Kapindho, peralatan pengeringan beku panganan duwe kaluwihan sing beda, amarga rasane panganan sampeyan rasane, katon lan tetep seger, bobote kurang, lan njaga luwih akeh nutrisi. Lan nomer telu, proses masak nggawe panganan garing beku digawe saka omah, salah sawijining perusahaan sing masak resep-resep sadurunge garing. Sing liyane mung nglumpukake bahan-bahan sing wis garing ing paket.

Panganan sing wis garing beku umure kudu disimpen ing kahanan higienis lan garing, tanpa kakehan suhu sing ekstrem lan ngindhari lingkungan sing bisa ngrusak kemasan, kayata tusukan, dents utawa teyeng.

Tindakake urip beku Panggang Panganan Wis garing ing omah sampeyan.

 

 

Reviewing toko panganan beku liyane

Augason Farms

Iki minangka salah sawijining perusahaan panyimpenan panganan sing paling apik amarga invests roso akeh lan nyedhiyakake kabeh bahan sing dibutuhake kanggo nyiyapake panganan kanthi kualitas sing paling apik. Perusahaan iki uga duwe pilihan sing apik banget kanggo sing seneng panganan tanpa gluten lan vegetarian, lan njaga rega murah kanggo bahan la carte, dadi sampeyan duwe kesempatan kanggo ndeleng manawa tuku panganan tartamtu minangka investasi sing apik. kanggo panyimpenan. panganan jangka panjang.

Panganan panyimpenan panganan Farms

Augason Farms nawakake campuran bahan-bahan penting, kayata sup, woh-wohan garing beku, kacang buncis, ngombe campuran, lan sayuran. Banyu lan saringan banyu ilang saka pilihan. Entuk panganan sing bisa bertahan urip akeh banget, nanging tanpa banyu sing resik utawa banyu panas bisa dadi ora migunani nalika darurat. Emergency Essentials minangka layanan sing nyedhiyakake solusi pasokan banyu kanthi pilihan panganan.

 

Yen sampeyan ngrancang kemah utawa butuh panganan kasebut sakcepete, luwih becik milih panganan sing wis dikemas ing toko iki – kajaba sampeyan mikir bisa entuk campuran bubuk bubuk 52 ons apa-apa. wektu. Sampeyan bisa tuku kontaner panganan sing akeh banget kanthi panganan sing cukup kanggo suwene sawetara taun, nanging ana opsi kanggo kahanan jangka pendek uga.

Layanan iki nawakake campuran penting banget kayata sup, woh-wohan garing beku, kacang buncis, ngombe campuran lan sayuran. Banyu lan saringan banyu ilang saka pilihan. Entuk panganan sing bisa bertahan urip akeh banget, nanging tanpa banyu sing resik utawa banyu panas bisa dadi ora migunani nalika darurat.

 

 

 

Panyimpenan panganan sing wicaksana

Alat darurat utawa keslametan kudu jelas ngemot panganan. Ora mung panganan liyane, nanging umume panganan kaslametan beku garing sing trep kanggo kahanan sing sampeyan lakoni. Salah sawijining perusahaan sing paling misuwur kanthi spesialisasi produksi lan adol panganan sing wis digawe kanggo keperluan darurat yaiku Wise Foods, Inc..

 

Akeh wong sing ujar manawa Wise Foods nyedhiyakake kaslametan paling apik, darurat, lan panganan kemah ing pasar, lan kanggo alesan sing apik. Beda karo panganan liyane kanthi jinis sing padha, Panganan beku panganan sing wicaksana paling murah. Kajaba iku, wis dikemas ing tas porsi sing kompak, dadi gampang banget portebel lan entheng, wis roso gedhe, lan ana sawetara jinis.

Panganan sing isih urip ora gampang ngrusak supaya bisa disimpen suwe. Wicaksana Panganan duwe 25 umur beting!

 

Produk Wise Foods uga ana ing kemasan utawa tas sing bisa dibalekake maneh, sing banjur disimpen akeh, ember plastik sing kuat. Ember iki kaget banget, malah kanggo bocah, saengga ing kahanan darurat, sampeyan lan anak bisa nggawa panganan kasebut suwene rong wulan.

Ember bakal migunani uga kanggo prekara liyane, kaya nggali lan mbuwang sampah. Ditambah maneh, dhasar saben wadhah dibentuk saengga bisa dikunci nalika ditumpuk, dadi dheweke ora njupuk akeh ruang ing ruang bawah tanah sampeyan, gudang, utawa ing endi wae sampeyan ngrancang posisi sampeyan. panganan kaslametan sing disedhiyakake.

 

Nalika tuku produk Wise Foods, sampeyan bisa milih sarapan, opsi nedha awan lan nedha bengi, uga pilihan sayuran gourmet beku sing wis garing, woh-wohan lan daging.

Sawetara pilihan sarapan gourmet kalebu granola sing renyah, sereal, lan kayu manis apel. Pilihan sampeyan kanggo nedha bengi lan nedha awan kalebu panganan enak sing enak lan enak kayata pasta Alfredo, cabai utawa macaroni lan keju, rotini, tortilla utawa sup kemangi tomat, stroganoff lan teriyaki nganggo beras. Produke gampang banget disiyapake. Sawetara panganan mung mbutuhake banyu sing umob lan sawise 12-15 menit panganan sampeyan bakal siyap.

 

Panyimpenan panganan sing wicaksana ora mesthi diakhiri karo kahanan darurat. Sampeyan uga bisa nggunakake panganan darurat sing disimpen nalika sampeyan utawa kulawarga mbutuhake panganan sing cepet, nanging kesel banget kanggo masak.

Nilai nutrisi lan rasa produk Wise Foods mesthi bakal dadi pengganti sing apik kanggo panganan krasan. Ditambah maneh, yen sampeyan nyedhiyakake macem-macem jinis panganan, sampeyan uga bakal siyap kanggo krisis ekonomi sing bakal muncul ing mbesuk.

Ngramut panganan darurat bakal njamin kulawarga sampeyan bisa tetep sehat sajrone inflasi lan kasusahan finansial.

Omah gunung beku panganan sing wis garing

Panganan Omah Gunung, nyedhiyakake dhaharan beku sing wis garing sajrone wektu tartamtu, kabeh panganan darurat kudu ngemot kombinasi protein, karbohidrat, lan lemu. Yen sampeyan lagi nyimpen panganan darurat kanthi barang ing toko, paling becik yen duwe pilihan daging sing wis diobati lan dikemas kaleng, woh-wohan lan sayuran, cookie, pari-parian, lan banyu. Kudu ana bukaan kothak lan sumber panas, kayata kompor utawa kompor listrik.

 

Kit Panganan Omah Gunung iki kalebu telu sarapan, sayuran sampingan telu, lan enem bungkus panganan 10-ons utawa panganan pembuka, cukup panganan kanggo wong diwasa sajrone telung dina. Blueberry lan Susu Granola, Endhog Goreng Bacon, Endhog Goreng Ham lan Mrica, Kacang polong Ijo, Jagung Gandum Utuh, Kacang buncis ijo, Daging sapi Stroganoff, Ayam Teriyaki, Chili mac karo daging sapi, sega lan pitik, pasta spring, lan daging babi sing legi lan legi asem. Kabeh panganan darurat iki bisa disiapake kanthi gampang ing kahanan sing angel kanthi nambah banyu lan umur pitung taun. Pelanggan sing kepenak Christopher Coakley saka Santa Barbara, Calif. Ngandika, “Panganan Mountain House umume rasane luwih enak tinimbang umume alternatif beku sing garing.

Mbangun panyimpenan panganan sampeyan dhewe iku cocog kanggo kahanan sing kudu adoh dhewe mandheg rong minggu. Yen sampeyan ngarepake konsekuensi kasebut, nimbang kit panyimpenan panganan darurat. Isine kothak lan kanthong panganan beku lan dehidrasi sing bisa mbantu sampeyan lan kulawarga sewulan nganti luwih saka setaun. Dianggep MRE, kit iki ngemot kombinasi panganan lan barang-barang saben wong sing bisa disiyapake bebarengan.

Panganan slametan omah gunung

Panganan Omah Gunung 10 tas lan kaleng, mung butuh banyu adhem kanggo hidrat kanthi lengkap. Yen sampeyan kudu nggunakake cadangan panganan darurat, elinga yen saben 10 kothak – udakara ukuran galon – mung kudu suwene sewulan. Ora ana panganan ing kanthong iki sing kudune didinginkan. Kajaba iku, kit biasane ngemot kalori sing wis ditemtokake sing bakal dikonsumsi yen sampeyan ngetutake saran dosis sing ditemtokake.

 

Kanthi siyap karo panganan beku sing cukup ing beku ing gunung bakal mbantu sampeyan lan kulawarga liwat jaman kangelan. Uga, kit panganan darurat kudu ditambah karo suplemen vitamin lan mineral, amarga sampeyan ora bisa kakehan mangan woh-wohan lan sayuran sajrone bencana lan wektu pemulihan.

Kesimpulan

Sawise duwe program panyimpenan panganan darurat, miwiti kanthi nggawe dhaptar gampang bab-bab sing digunakake kulawarga lan kulawarga saben dinane – barang sing sampeyan butuhake nalika darurat; kayata panganan sing disenengi & omben-omben, vitamin & pangobatan, klambi anget & sepatu bot, kemul, batre, lilin, awis ekstra, cara alternatif kanggo panas panganan utawa banyu, radio nganggo tangan & senter, lsp. Dadi, siyap-siyap ngadhepi kahanan darurat apa wae, lan seneng-seneng nglakoni. Kanthi Urip urip, sampeyan bakal seneng banget.

 

Ninggalake Komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Bidang sing dibutuhake ditandhani *