gedhe beku pepe panganan resep-resep

Gedhe produk urip

Gedhe produk urip

Mangan sing apik iku luwih nyoba wong saiki. Mung amarga pengin mangan sehat pangan ora ateges sampeyan duwe wektu. Golek dhewe looking for gagasan nedha bengi, kang kalebu resep-resep cepet sing tansah sehat. Gampang golek piring sing pengin digawe bola-bali.

Ora preduli apa jinis panganan sing disenengi, sampeyan bisa nemokake ide panganan sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kabeh kasedhiya, saka panganan cepet kanggo entuk panganan ing meja nganti woh-wohan sing sehat, cemilan lsp. Sampeyan mung kudu milih sing arep nyoba dhisik.

Sampeyan bisa uga nemokake ide nedha bengi sing apik kanggo vegetarian. Ana akeh panganan sehat sing bisa dipilih; malah penyayang daging bisa milih nyoba panganan kasebut saka wektu kanggo wektu. Malah luwih apik, amarga akeh piring kalebu daging lan protein, dhaharan jagung, potongan kentang pari putih instan lsp. menehi ringkesan ringkes babagan apa sing diarani produk.

  • Woh wohan campuran (stroberi, blueberry lan raspberry)

Tenan, campuran woh sing bisa dicampur gampang banget. Woh wohan beri iki minangka sumber serat lan antioksidan sing apik. Kanggo penak, sampeyan malah bisa tuku kanthong buah beku lan njupuk bagean sing dibutuhake ing wayah esuk lan kudu siyap mangan ing wayah awan.

  • Wortel dices

Wortel minangka sumber serat lan vitamin A sing apik. Klamben ing peternakan cahya mesthi ora sehat kaya mangan wortel, nanging mung jumlah sithik sing nyedhiyakake tambahan supaya bisa katon “roso” “. Aku arep menyang peternakan cahya amarga, miturutku, peternakan tanpa lemak duwe rasa sing elek … mung tetep karo 2 sendok utawa kurang.

  • Woh wohan campuran (stroberi, blueberry lan raspberry)

Tenan, campuran woh sing bisa dicampur gampang banget. Woh wohan beri iki minangka sumber serat lan antioksidan sing apik. Kanggo penak, sampeyan malah bisa tuku kanthong buah beku lan njupuk bagean sing dibutuhake ing wayah esuk lan kudu siyap mangan ing wayah awan.

 

  • Mrica cabai ijo

Mrica ijo minangka cemilan sing renyah, nyedhiyakake sumber serat sing apik lan sawetara saus omah pertanian nambahake rasa tanpa pengaruh negatif. Mung kari saos / saos kanggo 2 sendok utawa kurang.

Timun nglegakake semangat lan sumber vitamin sing apik. Coba hummus kanthi zing ekstra, kaya dill hummus, kanggo nglegakake kekarepan asin.

  • Campuran endhog sing dicampur

Iki minangka panganan sing asipat alami. Endhog pitik, sing umume dipangan manungsa, diiseni protein lan kolin, sing penting ing produksi asam amino esensial. Isine pirang-pirang vitamin, kayata vitamin A, B2, B6, B9 lan B12, lan mineral kayata kalsium, fosfor lan kalium. Kuning endhog ngemot kabeh vitamin A, D lan E. Nalika endhog dipangan mentah, dheweke nyedhiyakake awak kanthi kekuatan lan energi.

  • Sereal

Biji-bijian kayata pari, gandum, gandum lan jagung minangka panganan pokok ing pirang-pirang negara. Dheweke diklasifikasikake minangka sereal lan minangka potong paling penting ing saindenging jagad, kanthi protein sing akeh banget. Oat minangka sereal sing akeh protein. Panganan gandum paling apik disedhiyakake sajrone sarapan amarga cukup energi kanggo sedina.

  • Kacang-kacangan

Kenari umume sehat nalika mentah. Akeh kacang minangka sumber vitamin B2 sing apik, E lan ngemot jejak mineral kayata magnesium, fosfor, tembaga lan kalium. Kacang mentah umume sugih protein, asam folat lan serat. Kenari, yen ora masak, dianggep paling sehat, kanthi antioksidan kaping pindho luwih akeh tinimbang kacang-kacangan liyane.

  • Woh-wohan

Woh-wohan iku larang banget kanggo manungsa amarga sumber banyu lan serat sing apik. Iki uga minangka sumber alami vitamin C. Umume woh-wohan uga akeh protein, kalebu gedhang, apel, melon, pelem, persik, jeruk, ceri, nangka lan zaitun. Kanggo nambah awak karo protein, sampeyan bisa nyakup woh-wohan kasebut ing panganan. Ngunyah sawetara woh-wohan iki kanggo cemilan uga bakal nambah protein sing sehat.

  • Sayuran godhong-godhongan

Sayuran godhong umume umume protein, kurang lemak lan kurang kalori. Uga ngemot vitamin C, lutein, karotenoid, asam folat lan vitamin K. Dheweke sugih kalsium, serat wesi lan panganan. Sayuran godhong protein dhuwur kalebu bayem, brokoli, kale lan apu.

  • Mozzarella susu

Cookie bakal mbantu nglegakake karbohidrat iki. Kue gandum utuh ngemot serat lan antioksidan. Saliyane mupangat vitamin lan protein kanggo produk susu, keju bakal nggawe sampeyan wareg luwih suwe lan nyegah sampeyan mangan luwih asring.

  • Edamame

Edamame minangka sumber serat lan protein sing apik. Sampeyan kudu nemokake dheweke ing pulau panganan beku ing supermarket. Lebur lan kupas tas roti lapis sing kebak banjur dipangan minangka cemilan. Kanggo roso luwih sithik, nambah uyah segara banjur guncang ing tas.

  • Almond lan kismis

Campuran manis lan asri sing sampurna / asin. Almond ngemot lemak, nanging gajine apik. Kismis minangka sumber serat sing apik. Coba tambah mung jiwit uyah segara kanggo nambah rasa tambahan kanggo kacang almond.

  • Keju Monterey abon

Mesthi wae, cemilan iki akeh kekurangane (lemu, kolesterol, natrium), nanging jumlahé sithik lan protein bakal nyenengi sampeyan luwih suwe kanggo ngindhari hawa nafsu mbesuk. Makanan ringan sing sehat dibandhingake karo tas Doritos.

  • Irisan Fuji Apple

Apel minangka sumber serat lan vitamin C sing apik. Coba dijaga kulit apel amarga ngemot akeh vitamin C. Mentega kacang duwe akeh protein sing tetep dadi luwih dawa. Mung tetep ora luwih saka 1-2 sendok.

Ready to become a Thrive Life consultantClick here to join or to learn more about the commissions andmonetary benefits click here. You can also shop ourhealthy and nutritional freeze dried products here or by going back to our home page and learning more aboutThrive Freeze Dried Food.

A question we always getHow much do thrive consultants make?

3 pikirane ing "Gedhe produk urip”

Ninggalake Komentar